Robert Ostrowski Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Będę musiał nad ty podumać do skracza mam dwie lewe ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 do skracza mam dwie lewe ręceNo to kombinuj z adaptowaniem wirnika z Intechu / Mastercrafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 tak tez o nim pomyslałem ale mam mały problem bo w pudełku z rozgrzebanym Intechem nie mogę się doszukac samej głowicy gdzieś mi przepadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 No to kombinuj z adaptowaniem wirnika z Intechu / Mastercrafta Jak parę stron wcześniej pisałem o wirniku intechu to się śmialiście, ja go sobie trochę porzeźbiłem i wygląda przyzwoicie, a na pewno lepiej niż to coś z zestawu hobbybossa. Szczerze to jakoś wątpię, że QB albo Pavla wypuści w najbliższym czasie poprawiony wirnik ale mam nadzieję, że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Pokaż Piotrze gdzie ja się z tego pomysłu śmiałem to Cię przeproszę i piwo postawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Pokaż Piotrze gdzie ja się z tego pomysłu śmiałem to Cię przeproszę i piwo postawię... Ja to bez złośliwości napisałem i nie konkretnie do kogoś. Fajnie, że ktoś jeszcze wpadł na ten pomysł. Ciekawe czy Hobbyboss jeszcze jakąś wersję wypuści np. ratowniczą albo rolniczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 HobbyBoss pokazał wersję URN: Quickboost wypuścił tablicę przyrządów do Mi-2 (72365 — PZL Mil Mi-2 „Hoplite” Instrument Panel): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Ciekawe, czy w uzbrojeńcach chińczyki też wypuszczą te same kalki, co w Mastercraft/Intech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 I co ztego ,że wypuścili następną wersje ,lepiej by nad wirnikiem popracowali a nie takie babola puszczają ,a QB sę nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Wątpię w żywiczną korekcję wirnika. Żywica ma za małą wytrzymałość na tak delikatny element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Wątpię w żywiczną korekcję wirnika. Żywica ma za małą wytrzymałość na tak delikatny element. To raczej nie problem,wmocnienia z drutu w odlewie lub inny "mocniejszy " rodzaj zywicy,nie takie filigranowe elementy robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi