dewertus Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 Generalnie model mi się podoba, nie miał bym nic przeciw gdyby moja Dakota (jeszcze nie zbudowana) przezetowała się podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 3 Marca 2011 Share Napisano 3 Marca 2011 a LI-2 od DC-3 można łatwo rozpoznać po drzwiach Jeszcze łatwiej po silnikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 i złe komentarze ...że co proszę? Piękna praca. Gartulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 20 Maja 2011 Autor Share Napisano 20 Maja 2011 Drobne poprawki: Zniknęły kontrowersyjne "kafelki" jak i zmatowiłem opony i rury wydechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2011 Kolejne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Czerwca 2011 Share Napisano 9 Czerwca 2011 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 4 Lipca 2011 Autor Share Napisano 4 Lipca 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszKnight Napisano 5 Lipca 2011 Share Napisano 5 Lipca 2011 Piękny po prostu choć te "kontrowersyjne kafelki" mnie sie bardziej podobały te pierwsze. A gdzie go można zobaczyć w Bytomiu? mam niedaleko, to bym z checią zobaczyl takie cudo Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki A można go było widzieć na VIII Festiwalu Plastikowych Modeli Redukcyjnych BYTOM 2011 Teraz najszybciej chyba w Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Bardzo ładny ...a przepraszam czy dobrze kojarze że taki egzemplarz stał długie lata przy moście sobieszewskim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 12 Lipca 2011 Share Napisano 12 Lipca 2011 Ralf, nie wiem jak Ci to powiedzieć - parę dni temu intensywnie przeglądałem w empik'u (nie, nie wyrwałem kartek) album o historii polskiego lotnictwa i... nie uwierzysz - jest Li-2 (co prawda to nie DC-3, ale blisko) z... kafelkami na skrzydłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 12 Lipca 2011 Autor Share Napisano 12 Lipca 2011 Możliwe dlatego że była to goła blacha? Co do DC to raczej była farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi