dewertus Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Generalnie model mi się podoba, nie miał bym nic przeciw gdyby moja Dakota (jeszcze nie zbudowana) przezetowała się podobnie. Cytuj
dewertus Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 a LI-2 od DC-3 można łatwo rozpoznać po drzwiach Jeszcze łatwiej po silnikach... Cytuj
Gerd Napisano 7 Marca 2011 Napisano 7 Marca 2011 i złe komentarze ...że co proszę? Piękna praca. Gartulacje! Cytuj
ralf Napisano 20 Maja 2011 Autor Napisano 20 Maja 2011 Drobne poprawki: Zniknęły kontrowersyjne "kafelki" jak i zmatowiłem opony i rury wydechowe Cytuj
LukaszKnight Napisano 5 Lipca 2011 Napisano 5 Lipca 2011 Piękny po prostu choć te "kontrowersyjne kafelki" mnie sie bardziej podobały te pierwsze. A gdzie go można zobaczyć w Bytomiu? mam niedaleko, to bym z checią zobaczyl takie cudo Pozdrawiam, Łukasz Cytuj
ralf Napisano 6 Lipca 2011 Autor Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki A można go było widzieć na VIII Festiwalu Plastikowych Modeli Redukcyjnych BYTOM 2011 Teraz najszybciej chyba w Oleśnicy Cytuj
Turecki Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Bardzo ładny ...a przepraszam czy dobrze kojarze że taki egzemplarz stał długie lata przy moście sobieszewskim ?? Cytuj
drabik Napisano 12 Lipca 2011 Napisano 12 Lipca 2011 Ralf, nie wiem jak Ci to powiedzieć - parę dni temu intensywnie przeglądałem w empik'u (nie, nie wyrwałem kartek) album o historii polskiego lotnictwa i... nie uwierzysz - jest Li-2 (co prawda to nie DC-3, ale blisko) z... kafelkami na skrzydłach Cytuj
ralf Napisano 12 Lipca 2011 Autor Napisano 12 Lipca 2011 Możliwe dlatego że była to goła blacha? Co do DC to raczej była farba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi