Michał15 Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2014 Dzięki za radę, blacman już mi podał link z kalkami, a jakby co to mam jeszcze możliwość sam je wykonać. Zobaczymy, nie chcę nie odpowiednią flagą spieprzyć na koniec efektu. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2014 Witam Posiedziałem i z tego co miałem udało się coś takiego wykonać, proszę o szczęrą krytykę, wiem że idealnie nie jest, ale chyba tak zostawię bo tragedii też nie ma tak więc dwa zdjęcia poniżej: Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 20 Czerwca 2014 Share Napisano 20 Czerwca 2014 Tylko Hakenkreuza nie maluj, bo Cie BKA wysledzi! Ladny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2014 Heh już wymalowałem, kalka od producenta była bez, ja domalowałem cienkim pisakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Rozumiem, że bandera wieńczy dzieło... no to czekamy na galerie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 No prawie został jeszcze samolot zwiadowczy który jakoś mi średnio wychodzi i zastanawiam się czy go wkleić, nie mniej na galeria już bardzo blisko Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Banderę powiesił bym na cienkim druciku i dopiero dokleił do flagsztoku. Ładniej by się prezentowała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Myslalem, ze na rufie tez byla swastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 Myslalem, ze na rufie tez byla swastyka. No właśnie ja też tak myślałem ale nie wszystkie publikacje pokazują to samo te które mam, a po za tym tam gdzie ona powinna być u mnie są jeszcze inne rzeczy tak więc no zostaję tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2014 Jeszcze jedna relacja i można spodziewać się galerii, niestety wynikło jeszcze kilka niedoróbek Jak na razie kończę Arado, wrzucę zdjęcia jak będzie gotowy już na modelu, zostało matem pociągnąć kalki i pomalować jeszcze kilka dupereli, a tymczasem tak się z nim bawię: Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 14 Lipca 2014 Autor Share Napisano 14 Lipca 2014 GALERIA: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=77&t=44490 I ostania relacja z budowy, takie coś jeszcze dorobiłem i arado: Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi