Grzes Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Zdjęcia z 30 marca br. z lotniska w białoruskim Brześciu Łoj, to byłeś tuż koło mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 An-12 jeszcze ciężko pracują, u nas były oczywiście były nieperspektywiczne. Koń roboczy w dalekim górzystym kraju. Bagram AFB grudzień 2010 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Piękna maszyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 An-12 jeszcze ciężko pracują, u nas były oczywiście były nieperspektywiczne. Dokładnie, dokładnie!Za to u nas bardzo perspektywiczne są kilkudziesięcioletnie złomy pod nazwą Hercules... Sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2011 A tu ''nasz'' 51, teraz LZ-SFS w służbie u Bułgarów. Brak brody i działek. Proste malowanko jakby ktoś chciał zrobić. Tyle lat a to dalej śmiga. Zastanawiam się dlaczego zamalowali mu przednią dolną szybę w kabinie nawigatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Zastanawiam się dlaczego zamalowali mu przednią dolną szybę w kabinie nawigatora? Bardziej na owiewke radaru pogodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Jeszcze trochę pogrzebałem i znalazłem ''naszego'' na youtube: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Dla miłośników sowieckich dżetów dodam, że po zdjęciach pojechałem do lokalnego marketu gdzie mieli całkiem nieźle zaopatrzony regał z modelami Zvezdy. Mieli nawet farby akrylowe firmowane przez Zvezdę. A możesz podać jakieś bliższe namiary na ten sklepik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszu Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Dla miłośników sowieckich dżetów dodam, że po zdjęciach pojechałem do lokalnego marketu gdzie mieli całkiem nieźle zaopatrzony regał z modelami Zvezdy. Mieli nawet farby akrylowe firmowane przez Zvezdę. A możesz podać jakieś bliższe namiary na ten sklepik? Chcesz czekać 3 godz na granicy Polsko- białoruskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Market typowy a`la Real czy Tesco z galerią handlową przy prospekcie Maserava (główna ulica biegnąca przez środek miasta wprost do twierdzy). W dużym sklepie alejka z zabawkami ma wydzieloną część na modele Zvezdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Chcesz czekać 3 godz na granicy Polsko- białoruskiej? Proponuję taki plan działania:- najpierw zobacz gdzie leży na mapie Brześć, - potem sprawdź sytuację na przejściu granicznym Terespol, (np. tutaj: http://granica.gov.pl) - dopiero później się wypowiadaj. Unikniesz pisania głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Może przy okazji odwiedzin rodziny w wakacje się tam przejadę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi