Grzes Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Zdjęcia z 30 marca br. z lotniska w białoruskim Brześciu Łoj, to byłeś tuż koło mnie... Cytuj
czart Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 An-12 jeszcze ciężko pracują, u nas były oczywiście były nieperspektywiczne. Koń roboczy w dalekim górzystym kraju. Bagram AFB grudzień 2010 r. Cytuj
Grzes Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 An-12 jeszcze ciężko pracują, u nas były oczywiście były nieperspektywiczne. Dokładnie, dokładnie!Za to u nas bardzo perspektywiczne są kilkudziesięcioletnie złomy pod nazwą Hercules... Sorki za OT Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Napisano 16 Kwietnia 2011 A tu ''nasz'' 51, teraz LZ-SFS w służbie u Bułgarów. Brak brody i działek. Proste malowanko jakby ktoś chciał zrobić. Tyle lat a to dalej śmiga. Zastanawiam się dlaczego zamalowali mu przednią dolną szybę w kabinie nawigatora? Cytuj
em Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Zastanawiam się dlaczego zamalowali mu przednią dolną szybę w kabinie nawigatora? Bardziej na owiewke radaru pogodowego. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Napisano 29 Kwietnia 2011 Jeszcze trochę pogrzebałem i znalazłem ''naszego'' na youtube: Cytuj
McSimus Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Dla miłośników sowieckich dżetów dodam, że po zdjęciach pojechałem do lokalnego marketu gdzie mieli całkiem nieźle zaopatrzony regał z modelami Zvezdy. Mieli nawet farby akrylowe firmowane przez Zvezdę. A możesz podać jakieś bliższe namiary na ten sklepik? Cytuj
uszu Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Dla miłośników sowieckich dżetów dodam, że po zdjęciach pojechałem do lokalnego marketu gdzie mieli całkiem nieźle zaopatrzony regał z modelami Zvezdy. Mieli nawet farby akrylowe firmowane przez Zvezdę. A możesz podać jakieś bliższe namiary na ten sklepik? Chcesz czekać 3 godz na granicy Polsko- białoruskiej? Cytuj
Piotrek.S. Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Market typowy a`la Real czy Tesco z galerią handlową przy prospekcie Maserava (główna ulica biegnąca przez środek miasta wprost do twierdzy). W dużym sklepie alejka z zabawkami ma wydzieloną część na modele Zvezdy. Cytuj
Grzes Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Chcesz czekać 3 godz na granicy Polsko- białoruskiej? Proponuję taki plan działania:- najpierw zobacz gdzie leży na mapie Brześć, - potem sprawdź sytuację na przejściu granicznym Terespol, (np. tutaj: http://granica.gov.pl) - dopiero później się wypowiadaj. Unikniesz pisania głupot. Cytuj
McSimus Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Może przy okazji odwiedzin rodziny w wakacje się tam przejadę ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi