Azawakh Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Bardzo jest mi przyjemnie oglądać pracę dziewczyny w tym zdecydowanie męskim towarzystwie. Model ten miałem okazję zobaczyć chyba podczas festiwalu w Grodźcu czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 (edytowane) Podoba mi sie ta pacynka na zdjęciu z siedzeniami:) Ciekawe zestawienie:) Edytowane 21 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Pogratulować modelu i mini relacji na ACR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Model pewnie, że jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Masz fajne hobby i całkiem fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 20 Września 2007 Autor Share Napisano 20 Września 2007 A już myślałam, że mogę sobie bezkarnie szaleć na amerykańskim ARC ;) A jak dobrze poszperacie, to znajdziecie mój inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi