Edler Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 grzechu79 widać ze kolega niezbyt długo siedzi w cywilach italeri jak i inni producencie czasem do modelu daja ramkę z chromem.Delikatne jak kurze jaja i nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 znaczy sie tak jest w oryginale z italerki? Tak ... tak juz fabryka daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 26 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2007 Mała aktualizacja.Części pokazane w poprzednich postach wylądowały na ramie Wesołych świąt i Szczęśliwego Nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2007 Podłoga i łóżko wnętrza zrobione: No i przymiarka : Położone kalkomanie: Kalkomanie na bakach jak w oryginale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Prawie jak w oryginale bo do góry nogami. A czym chrom malowałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Baki były chromowane oryginalnie. A z tą kalkomanią moja wina . popostu będzie zwrócona na tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 grzechu79 Można jeszcze użyć Alcad który jest jeszcze bardziej delikatny od oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Odnośnie uzyskania efektu chromu inormację znajdziecie TUTAJ Mam jeszcze pytanko czy w ciągniku z tyłu nie ma świateł??? Oto oryginał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 W sumie dziwna sprawa. Każdy ciągnik standardowo otrzymuje dwie czerwone lampy. Ten ma je wydłubane i nie widzę żadnych "zastępczych". Widocznie komuś musiały się spodobać na przedstawionym festynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Przyszła mi do głowy jedna myśl może w Ameryce jeżeli naczepa jest z tyłu oświetlona to ciągnik nie potrzebuje już tylnich świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Są lampy Te bo bokach to kierunko-stopy a w środku wsteczny Ekonomia panowie W stanach nie wymienia się tylko żarówki jak u nas, lecz cały klosz. Znacznie wygodniejsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Hej, to co zaznaczyłeś to są odblaski. W tylnej poprzeczce, lampy (zespolone światła tylne, kierunkowskazy i stopy) oraz tzw. "wsteczny" montowane są w tych otworach. (patrz moje zdjęcie). Jeżeli VN'ka ma skróconą ramę (bez ostatniej poprzeczki) lampy wsteczne są montowane na wysokości poduszek tylnego zawieszenia. W stanach każdy pojazd podobnie jak u nas musi posiadać tylne oświetlenie. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Sory że zmienie temat ale najpierw podłączają przewody a później idzie rama do lakiernika bo widze że wszystkie przewody są pomalowane na kolorek bazowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Jeżeli jest jeszcze możliwość to wyrównałbym te linie tapicerki, bo jednak niektóre są naprawdę nierówne. Kolorystyka wnętrza podoba mi się, natomiast nałożyłbym na całośc dodatkowo bezbarwny, a zobaczysz że wygląd zmieni sie jeszcze bardziej na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2008 Prace idą powoli za to sorry ale nie mam zbyt wiele czsu. Oto pomalowane siodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Nastąpiła mała zmiana planów w budowie tego ciągnika ponieważ, postanowiłem zrobić w nim oświetlenie Oto w tylnym uchwycie na lampy zrobione otwory na diody które już przymierzyłem Tak prezętuje się zaświecona jedna "lampa"dla próby No i jeszcze dwa zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Witam prace nareszcie ruszyły Zrobiłem fotele, bardzo przyzwoicie wyglądają A także nałożyłem kalkomanie na pulpit A tak wygląda środek po sklejeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Mogłeś lepiej pomalować ten kokpit - najechałeś na drugi kolor - trzeba było wcześniej zamaskować taśmą. A te fotele dziwnie wyglądają - jak gąbki, no ale jak Ci się podoba to ok. Tyle że mogłeś tył foteli wypełnić albo ewentualnie zamaskować tym materiałem co jest na fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Podoba mi sie kolorystyka deski, tylko koniecznie popraw ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Cała deska jest fajna tylko przejscie kolorow popraw . Foteliki są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Witam Kolorystyka wnętrza bardzo ładna tylko jeszcze parę poprawek.A Fotele hmm dla mnie takie sobie.Ale każdy ma inny gust. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 4 Marca 2008 Autor Share Napisano 4 Marca 2008 Dzięki za rady tylko zastanawiam się czy ta gazetka tu pasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 Pasuje, ale popraw malowanie deski , i te kłaki zabierz z foteli najwyżej użyj flocku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Marca 2008 Share Napisano 4 Marca 2008 i te kłaki zabierz z foteli najwyżej użyj flocku . Chyba to jest flock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 5 Marca 2008 Autor Share Napisano 5 Marca 2008 Jets to bardzo podobn do flocku lecz różni sie minimalnie grubością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi