czak45 Napisano 30 Maja 2011 Autor Share Napisano 30 Maja 2011 rtoipmodest Dzięki, ciekawe zdjecia. Pomogą w pracy nad modelem. PKD4GA Te zdjęcia sie nie otwierają. gecon29 Dzięki za nieświadomy komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 Ja mam kilka zdjęć Leo z Krk z 2008r. Gdybyś potrzebował fotek jakiegoś detalu to może będę mógł pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 bardzo udana operacja plastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Można zrobić dioramkę - pierwszy plan czołgiści w 1:35 a z tyłu na wzgórzu czołg w 1:72 , że niby perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 31 Maja 2011 Autor Share Napisano 31 Maja 2011 Dzięki panowie za chęć pomocy. author21 Pomysł dobry, choć ja już mam pomysł na dioramke (też może pomieszam skale) Więc może innym razem. Tymczasem oprawiłem hełmofon, chyba jest lepiej. Dorabiam jeszcze kieszenie, flage i pagony. Figurka jeszcze do podszlifowania itp. Nie jest to wersja finalna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Dorób mu jeszcze mikrofon hełmofonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 31 Maja 2011 Autor Share Napisano 31 Maja 2011 Dorobie na końcu, bo to delikatna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2011 Czołgiści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 12 Czerwca 2011 Share Napisano 12 Czerwca 2011 Fajnie wychodzą załoganci Wiem, że to musztarda po obiedzie, a może bałaganienie w cudzym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 Mam troszke inny pomysł na podstawkę. Kupiłem sobie wczoraj wet effect kiedyś się przyda. Tymczasem, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Wyczuwam moc Abramsa na pasku zadań Kurcze, tyle fajnej roboty na wieży, a tu koła psują cały widok. Najgorszy element w tym leopardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Fajnie się prezentuje póki co - Widzęotwarty folder z Abramsem -czyżbyśprzymierzałsię do budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Lipca 2011 Autor Share Napisano 9 Lipca 2011 To jest folder z LEOPARDEM tylko tak go nazwałem. Jak zaczynałem ten projekt jakoś na chwile wypadła mi nazwa czołgu. I tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi