domuzyn79 Napisano 27 Kwietnia 2007 Share Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam.. Chciałbym pokazać modelik MANa który skleiłem. Zmieniłem opcję malowania ciągnika na CZERWONĄ..moim zdaniem lepiej wygląda Prosił bym o opinie kolegów dotyczącą jakości sklejenia i pomalowania modelu Dziękuje bardzo :-)) Czekam koledzy na opinie :-))) Na tapecie VOLVO VN780 plus naczepa :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 29 Kwietnia 2007 Share Napisano 29 Kwietnia 2007 Fotki są trochę za małe abym mógł ocenić lakier, ogólniie ładnie wygląda Przydało by sie abyś zamontował przewody podłączeniowe ciagnik/naczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Model ładnie się prezentuje, fotki nie najlepsze ale z tego co widzę, to jest wszystko OK. Zapraszam do zrobienia relacji z budowy Volvo, będziemy mogli komentować na bieżąco... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Według mnie to wydaję mi się, że ten kolor naczepy nie pasuje do ciągnika lepszy by był biały, ale to tylko taka moja dygresja pozdrowionka model jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 model jest ładny ale w żółtym kolorze ładniej wygląda ciągnik. Pozdrawiam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 No zgadzam się z leszczykiem94 kolor żółty był by lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 No fajny , a gdzie sie podziała górna owiewka ?? , moim zdaniem skromnym zdaniem , lepiej jak by cycepka była czerwona lub biała , przydały by sie małe halogeny dachowe z zestawu italeri :PP . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 I pomaluj uszczelki przy lampach na czarny mat ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 KRUGER_MAN na ostatnich zdjęciach owiewka jest, więc nie rozumiem twojego problemu.... model fajny tylko na naczepka fuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Spoko Truckerek nie zauważyłem ostaniej fotki i przed ostaniej bo mi sie wczytać nie chciała , teraz juz widze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Witam , chciałby pokazać kilka zdjęci mojej ciężarówki , wszystkich kolegów proszę o opinie . Z góry dziękuje . Oto zdjęcia ciężarówki. A to zdjęci naczepy. Zdjęcie ciągnika z naczepą. Proszę o opinie , i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 Kolego leszczyk94 mogłes zrobic swoj temat i tam dac fotki konia. Co do modelu to ładnie sklejony ale sa braki: nie pomalowane lustra lamp z przodu, chyba zapomniałes przykleic te małe kierunki na błotnik, rowniez zdaje mi sie ze nie był Man malowany. Ktory to jest Twoj model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2008 Witam. Czy, wogóle pomalowałeś tego Mana? Bo jekoś tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 jest to mój pierwszy model , a model nie był malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 bardzo przepraszam kolegę domuzny79 że weszłem w jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Domuzyn79 autko ładne fajnie by było jak byś pomalował uszczelki wokół reflektorów, ale ogólne wrażenie jest dobre!!! Pozdrawiam Lolek300124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 lolek300124 myślę, że mnie warto odgrzebywać tak starych tematów, ale to jest tylko takie moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin97 Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 domuzyn79 maniek ładny ale jakbys kalki ni naklejał na naczepe to by ja auto biedronki wygłądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi