dd1968 Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) Zamieszczam kilka zdjęć które otrzymałem od mojego kolegi z Krzesin. W miarę sukcesywnie postaram się dokładać nowe do tego wątku. Edytowane 11 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 maszyna z łasku , pilot zarzekał się że pojawią sie u nich w 10 elt godła na kadłubach --- --- --- --- --- --- --- -- fotki znów made in HELLOMOTO -- sorry wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Są tu fajne monitorki ale czy to już pełen glass cokpit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystyna_z_gazowni Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 dd1968 - pozdrawiam sąsiada z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 22 Września 2009 Autor Share Napisano 22 Września 2009 Dzięki sąsiad. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 Korzystając z kilkutygodniowego postoju jaszczompów w Świdwinie zamieszczam kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 jak zwykle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 A co to za nalot w kanale wylotowym działka? Korozja go bierze ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 dd1968 czy mógłbyś zrobić paczkę z tymi zdjęciami i wrzucić na jakiś darmowy serwer (np: Megaupload), zdjęć jest sporo i perspektywa klikania na każde i ściągania pojedynczo mnie osobiście przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Spakowane do ściągnięcia: http://www.megaupload.com/?d=NCN3LCB0 PS. Pakowanie i wysyłanie na serwer mnie osobiście też przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 (edytowane) Dzięki już sobie zdarłem, a i przede wszystkim super zdjęcia, na pewno mi się przydadzą. Edit. Czy możesz wrzucić też paczkę zdjęć z pierwszego posta? Edytowane 24 Stycznia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Jak oglądam takie "Walkaroundy" to se myślę, na cholerę mi Daco, D&S czy Topshots? Nie da się ukryć, że stanowią one poważny hamulec dla zakupów w.w. wydawnictw. Super fotki!! Szkoda tylko, że ten pierwszy Walk nie leży "gdzieś" spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Szkoda tylko, że ten pierwszy Walk nie leży "gdzieś" spakowany Włąsnie, jak posiadasz te foty jeszcze wrzuć spakowane proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dd1968 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Niestety, poprzednie fotki oraz fotki Su-22 umarły razem z moim poprzednim kompem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Jak ktoś zassał to może wrzuci. lepszego walkarounda F-16 jeszcze nie widziałem, nie mówię tylko o naszym. edit: Pierwszą serię zdjęć zassałem, spakowałem i wystawiłem ;) niech służy: http://www.megaupload.com/?d=8D1SCJ6O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Niestety, poprzednie fotki oraz fotki Su-22 umarły razem z moim poprzednim kompem. O Q...! Czyli zostaje tylko fotosik. Nie ma tam jakiegos "mega-downloadera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Panowie, wielkie, wielkie dzięki zabieram się powoli za struganie naszego 4080, więc materiał w idealnym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 6 Czerwca 2011 Share Napisano 6 Czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Ponad 180 zdjęć naszego F-16C, mojego autorstwa F-16C Jastrząb 4044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Ponad 180 zdjęć naszego F-16C, mojego autorstwa F-16C Jastrząb 4044 Jeszcze raz wielkie dzięki do Szczecina mam daleko, ale duże się należy za obie dzisiejsze paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biver Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Zrobiłem fotki okopceń w różnym stadium: http://www.fotosik.pl/u/biver/album/1483046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Gdzie nasi chłopcy mają strzelania? I jak się to odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biver Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Poligon Nadarzyce. Nie rozumiem drugiego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Dzięki za odp. Bomby też zrzucają? Ćwiczebne BDU pewnie tak... Drugie pytanie było raczej na wszelki wypadek jeśli nie robią tego w normalny sposób, tylko np na ziemi. Taki domysł mój ponieważ czasem odnosiłem wrażenie jakby strzelania naszych F-16 były owiane jakąś tajemnicą. Są jakieś zdjęcia z tych strzelań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biver Napisano 30 Lipca 2013 Share Napisano 30 Lipca 2013 U nas zrzucają tylko BDU-33. I przez te ponad 5 lat troszkę ich poszło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi