MrDyzio Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki Panowie za miłe komentarze Sam kurczak utknął w Corelu na doborze czcionki. Jakoś nie mogę się na jedną zdecydować... Wobec tego wziąłem się za dewastację podstawki... Najpierw psikanie drzewa miksami brązów z szarościami, reszte wypsikałem na teren. Potem pierwsza warstwa błotka na grunt Nawet kałuża się zalała Użyte materiały dla ciekawskich Podstawka zasycha przed dalszym wyżywaniem się, więc zacząłem maziać figurantów. Sporo się jeszcze zmienią, na razie to wstępne kolory... Tyle na chwilę obecną, wódki ciąg daszy nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 (edytowane) RING OF RED na PS2 mi się przypomniał Niestety nie znam. Pewnie dlatego, że jestem pecetowcem. Mnie nieco to przypomina BF 2142. Samej gry nie polecam, bo jest kiepska i graficznie i pod względem grywalności. Występowały tam takie twory - pół czołg pół mech. Osobiście wolę Wanzer'y z Front Mission. FM jest na PC podobno. Edytowane 6 Lipca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 FM z PS1 to miazga i ta praca właśnie przypomina takiego wanzerka tylko bez witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 FM z PS1 to miazga i ta praca właśnie przypomina takiego wanzerka tylko bez witek Można prosić o tłumaczenie na polski? Starej daty jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 FM z PS1 to miazga i ta praca właśnie przypomina takiego wanzerka tylko bez witek Można prosić o tłumaczenie na polski? Starej daty jestem... Front Mission to gra jeszcze z czasów SNES'a (coś jak Pegasus), potem pojawiły się kolejne części na Sony Playstation. Fabuła ma miejsce w przyszłości, kilka państw popada w konflikt (OCU i USN) i toczy się akcja. Ludzie walczą w tzw. Wanzer'ach z niem. Wanderpanzer (podobno prawidłowo Wanderung Panzer). Wanzery to ogromne roboty. Ogólnie to gra jest z.......a. Teraz miałem okazję grać w FM4 i FM5. W FM5 są bajeczne efekty. Najbardziej podoba mi się jak poruszają się Wanzery. W FM3 na Playstation był taki podobny robot do twojego, tyle, że stary pick'up na nogach. Efekt ciekawy Link do zapowiedzi gry i kilku akcji z samej gry FM5: Polecam na stronie Enix'a można pobrac kartonowe modele wanzerów. Jeden już skleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Dzięki za wyjaśnienie. Filmik wyjaśnia co i jak z tymi robo-panzerami. Czy one są na rolkach czy łyżwach? Bo niezłe poślizgi mają... Mimo, że starej daty jestem i czasu nie tak dużo jakby się chciało to tu masz moje klimaty: i dodatek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Jak lubisz takie gry to polecam ci na Pc-ta grę Chrome polecam ją w 100 %.Poniżej link do wideo recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 7 Lipca 2011 Autor Share Napisano 7 Lipca 2011 Ten Chrome coś nie bardzo... Aktualnie jak znajduję czas (problematyczne) to pykam w BF Bad Company 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Lipca 2011 Share Napisano 8 Lipca 2011 Dzięki za wyjaśnienie. Filmik wyjaśnia co i jak z tymi robo-panzerami. Czy one są na rolkach czy łyżwach? Bo niezłe poślizgi mają... Sam nie wiem :P Też kiedyś mnie to zastanawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 8 Lipca 2011 Autor Share Napisano 8 Lipca 2011 Wstępna warstwa błotka już sucha i spadł pierwszy śnieg Drzewko po płukankach cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 No właśnie, imienniku, ogłosiłeś lockout ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 No właśnie, imienniku, ogłosiłeś lockout ;) ? Teściowa była z dłuższą wizytą Teraz już powróciła do siebie, więc czas wrócić do rozgrzebanych tematów. Po kilku nieudanych eksperymentach z kalkomaniami, wpadce z podobnymi do siebie buteleczkami Micro Scale zdecydowałem się drżąca łapką namalować napis na kurczaku. Może nie wyszło super perfekcyjnie, ale hasła na wozach bojowych też nie były malowane od szablonów. Kurczaczek wygląda teraz tak: I na stojaka Ciąg dalszy niebawem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Może to nie zdobyczna Panzer IV, ale cieszę się, że przynajmniej z Kurczakiem się ruszyło Po kilku niudanych eksperymentach z kalkomaniami, wpadce z podobnymi do siebie buteleczkami Micro Scale zdecydowałem się drżąca łapką namalować napis na kurczaku. Może nie wyszło super perfekcyjnie, ale hasła na wozach bojowych też nie były malowane od szablonów. Tak ten napis wygląda nawet lepiej. Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Może to nie zdobyczna Panzer IV, ale cieszę się, że przynajmniej z Kurczakiem się ruszyło Po kilku niudanych eksperymentach z kalkomaniami, wpadce z podobnymi do siebie buteleczkami Micro Scale zdecydowałem się drżąca łapką namalować napis na kurczaku. Może nie wyszło super perfekcyjnie, ale hasła na wozach bojowych też nie były malowane od szablonów. Tak ten napis wygląda nawet lepiej. Działaj dalej! Pozdrawiam Kornik Dzięki wielkie. Powrót do świata żywych wymaga raczej czegoś lekkiego na początek Mam tylko nadzieję, że się nie załamiesz jak zobaczysz co zacząłem cichcem dłubać... choć na gąsienicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Załamać się pewnie nie załamię, ale moim zdaniem ta polska Panzer IV-ka jest Twoim najciekawszym (bo absolutnie niespotykanym) projektem. Dlatego tak Cię o nią cisnę. Wiadomo, ostateczna decyzja należy do Ciebie. Ja mogę tylko podziwiać postępy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Załamać się pewnie nie załamię, ale moim zdaniem ta polska Panzer IV-ka jest Twoim najciekawszym (bo absolutnie niespotykanym) projektem. Dlatego tak Cię o nią cisnę. Wiadomo, ostateczna decyzja należy do Ciebie. Ja mogę tylko podziwiać postępy prac PzIV będzie, zresztą odczuwam narastającą potrzebę wzięcia się za nią. Póki co możesz zobaczyć nową paskudę TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 PzIV będzie, zresztą odczuwam narastającą potrzebę wzięcia się za nią. "Moc jest silna w Tobie, ale strzeż się ciemnej strony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 PzIV będzie, zresztą odczuwam narastającą potrzebę wzięcia się za nią. "Moc jest silna w Tobie, ale strzeż się ciemnej strony" Eh, mam słabość do ciemnej strony... Tam nie widać wszystkich wpadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 No Powrót Kurczaka 2! Już straciłem nadzieję, że coś się ruszy. Ale z teściową nie wygrasz, więc jesteś rozgrzeszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Jakąś chwilę temu skończyłem kurczaka, ale nie było czasu by go sfotografować. Wreszcie udało się znaleźć nieco czasu. Posypało śniegiem, sople na drzewie zawisły, kurczaczek się pobrudził.... ЗА ВОДКУ! ukończony: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Całkiem fajna scenka z tego wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 A flaszka gdzie? Kurczak wyszedł świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Fajnie, że się podoba. Flaszka pewnie schowana w kurczaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Gratuluję szanownemu koledze! Ładnie, ciekawie i inaczej. Mnie bardzo pasuje Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Gratuluję szanownemu koledze! Ładnie, ciekawie i inaczej. Mnie bardzo pasuje Pozdrawiam Kornik To mnie cieszy Teraz czas wrócić do bardziej realnej pancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi