Trojan Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Zapraszam do obejrzenia galerii mojego "wymęczonego" Astona. Wymęczonego bo praca nad nim była stanowczo za bardzo pod górkę. Prześladował mnie pech, złośliwość przedmiotów martwych ze skłonnościami do znikania oraz problemy natury malarskiej. Zaparłem się, że się nie poddam i oto prezentuję efekt finalny. A tu obiecana niespodzianka i bonus do galerii. Aston odwiedził swojego tatę Na marginesie. Oglądanie tego cuda na żywo to czysta ekstaza. To auto jest tak piękne i dopracowane, że brak słów by to opisać. Po prostu dzieło sztuki. Niestety auto zostało właśnie sprzedane więc nie mogłem zasiąść za kierownicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Piękna galeria, pięknego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2011 Nie obyło się bez wpadki, którą dopiero dostrzegłem Pierwszemu, który to zauważy obiecuję wysłać pocztą 6-pak piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Piękny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Prze-fantastyczny Aston! Tym bardziej, że jak mówisz, powstał wbrew przeciwnościom losu;]. Lakier wygląda obłędnie. Co do wpadki to ciężko coś dostrzec. Mam bzika na punkcie wystających poza obrys kół i nie wiem czy lewy tył nie jest bardziej wysunięty niż strona prawa. Z drugiej strony, może to szukanie na siłę;] Przepiękny! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Przepiękny model, świetny lakier - kolor i jakość, sesja też pro Byłem pewien że to będzie właśnie taka niespodzianka Nie obyło się bez wpadki, którą dopiero dostrzegłem Hmm... wpadka mówisz, ciężko dostrzec coś co może być nie tak. Mi się wydaje że chodzi o niezamaskowaną śrubę w podwoziu lub o brak lusterka wstecznego na szybie - wydaje mi się że go nie ma, a trzecia opcja to niepomalowane spryskiwacze reflektorów przednich ale to już takie na siłę wymyślone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinsdeyl Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Piękny model jeszcze piękniejszego samochodu. Pełnię szczęścia psują mi chromowane listwy po bokach, szczególnie na drugim zdjęciu widać jak wystają wycieraczki też coś mi psują, co zdjęcie to inaczej wyglądają, a na koniec dodam niewyszlifowane miejsce podziału form na siłownikach teleskopowych maski. Nie mniej model bardzo mi się podoba i zapewne będzie ozdobą kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Coś mi się wydaje, że Krzychu w weekend pije za friko;] pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_ Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Twój model to poezja, gratuluję Nie obyło się bez wpadki, którą dopiero dostrzegłem Osłonka nad grillem? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Coś mi się wydaje, że Krzychu w weekend pije za friko;] Nie uprzedzajmy faktów Osłonka nad grillem? :P Też to brałem pod uwagę jednak zdaje mi się że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 WOW.. Bardzo ładnie i czysto sklejony Aston. Zdjęcia w "studiu" jak i w plenerze bardzo klimatyczne i oddają charakter auta. Sam model w rzeczy samej bardzo mi się podoba przede wszystkim kolor lakieru jaki wybrałeś. Wielkie brawa dla Ciebie za dokończenie modelu bo Ci co śledzili warsztat wiedzą o co chodzi tak więc masz wielkie A tak na marginesie nie mogę się doczekać warsztatu Forda Focusa WRC 2010 - będę wiernym kibicem Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Faktycznie przydało by się pomalować śrubkę bo trochę razi w oczy, ale i tak model bardzo podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Świetnie wykonany bardzo dobry lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Piękna galeria i piękny model. Nie chcieli go tam kupić w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Dzięki za miłe słowa. Fakt. Jest kilka niedociągnięć i mam nadzieję je wyeliminować przy budowie Volante, która już się rozpoczęła. Co do wpadki. Nikt nie zgadł No ale skoro obiecałem bro to jeszcze poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Mi w tym małym brakuje tylko pasów bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Może chodzi o to że nie ma dźwigni ręcznego lub przedniej tablicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinsdeyl Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Może chodzi o to że nie ma dźwigni ręcznego lub przedniej tablicy? W tym samochodzie nie ma dźwigni ręcznego. Może zwyczajnie kolega nas robi w przysłowiowego konia . Mam też wrażenie, że tylna część podwozia jest niedomalowana, a może to takie odbicie światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmorka Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 No chłopaku jest pieknie i świetna sesja zdjęciowa, bardzo ale to bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Piękny model, brawa za wytrwałą walkę z przeciwnościami, opłaciło się Myślę że jak do tematu zajrzy Kornik to wypatrzy ten bubel ja mimo najszczerszych chęci nie mogę nic dostrzec, za bardzo mi się podoba ;) Ps. można liczyć na fotkę nr.6 w większym rozmiarze? Chętnie widziałbym to zdjęcie na swoim pulpicie. pozdrawiam i czekam na warsztat Volante. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 A ja widzę szef po formie na siłowniku pod maską - a może to złudzenie ? Poza tym - rewelacja Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Wyszedł pięknie A co do błędu, to może miałeś na myśli licznik, bo chyba jest przekręcony? Tzn. wskazówka pokazuje maksymalną wartość, jeśli to prędkościomierz, bo aż tak się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Hmm, spróbuje z oponami;] Przeglądałem jakieś dedykowane do DBS-a i wydaje mi się, że powinny być założone odwrotnie, tzn. odwrócone o 180 stopni. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Model klasa... Lakier piękny, ciekawy egzemplarz, zdobiący półeczkę... Na śrubce powinna być zaślepka (część nr A2) Pozdrawiam i gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Świetny model Pomysł na sesje zdjęciową z modelem w skali 1:1 jak dla mnie trafiony w 10 ;) Nie ma się w sumie do czego doczepić, wszystko na najwyższym poziomie Wydaje mi się, czy na jednej z fotek brakuje jednej wycieraczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi