Wicia1975 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) To pierwszy mój warsztat więc nie jedźcie po mnie za bardzo. Będzie trochę metalu. A obicia bardziej subtelniejsze. Z kamo powalcze chce te dragonowskie z siatką. Pierwszy raz robie blachy więc prosze o pomoc. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Hmmm, to w lewym rogu na półce to kompresor? Takie maleństwo daje radę? Jakie to ma wymiary i wagę? Może jednak sobie kupię aero, gdzieś bym to upchnął od biedy w szafie Zawsze wydawało mi się, że to z pół pokoju zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 rób polaka ! rób polaka ! rób polaka ! obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Hmmm, to w lewym rogu na półce to kompresor?Takie maleństwo daje radę? Jakie to ma wymiary i wagę? Może jednak sobie kupię aero, gdzieś bym to upchnął od biedy w szafie Zawsze wydawało mi się, że to z pół pokoju zajmuje. nie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 rób polaka ! rób polaka ! rób polaka ! obserwuję Aż się boje po tym co ty robisz z plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Hmm patrzcie kto tu się pokazał. Widzę, że dałeś się przekonać po nocnej rozmowie. Jednak jak ludzie są zmęczeni to łatwiej ulegaja presji. Będę cię bacznie obserwował i nękał wytykaniem błędów (spoko, nie taki diabeł straszny) Hmmm, to w lewym rogu na półce to kompresor?Takie maleństwo daje radę? Jakie to ma wymiary i wagę? Może jednak sobie kupię aero, gdzieś bym to upchnął od biedy w szafie Zawsze wydawało mi się, że to z pół pokoju zajmuje. Też taki mam. Obowiązkowo trzeba sobie dorobić regulator ciśnienia - mój nie miał. Nie wiem jak Wici, ale mój przy ciągłym malowaniu nie wydala więcej jak 2,4 bar i zasuwa cały czas. Na razie nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeszcze tylko zbiornik wyrównawczy i będę zadowolony na 100 %. bazylms relacje przez ciebie zaczynam to mój trzeci model więc szału nie będzie. Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam , warsztat mi się podoba. sensownie urządzony . Co do modelu to czekam z niecierpliwością na dalsze etapy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Używałem czegoś takiego i rzeczywiście bez zbiornika wyrównawczego to mordęga. To diabelstwo może pracować nieprzerwanie ok. 20 minut a potem musi odpoczywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 "To diabelstwo może pracować nieprzerwanie ok. 20 minut a potem musi odpoczywać." a malować się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Używałem czegoś takiego i rzeczywiście bez zbiornika wyrównawczego to mordęga. To diabelstwo może pracować nieprzerwanie ok. 20 minut a potem musi odpoczywać. 20 minut na malowanie to w większości wypadków wystarczająco dużo czasu na zabiegi malarskie aerografem. A w skali 1/72 to już zwłaszcza. A jak wiadomo farba potrzebuje czasu na wyschnięcie to i kompresor zdąży poodpoczywać. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 rób polaka ! rób polaka ! rób polaka ! obserwuję Aż się boje po tym co ty robisz z plastikiem. ojej jest aż tak źle Jeszcze zapytam bo nie napisałeś - jaki model robisz, jeśli dobrze widzę to wzór 1941 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 1941 i nie wygłupiaj się ja ci dam źle. A bunkier pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi