adamkijak Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam forumowiczow. Projekt juz zakonczony, zeby mogl dolaczyc do rodziny to tez stoi na podstawce. Zasadniczo to uwazam ze strasznie go meczylem, troche klopotow z dobraniem koloru no i Italka raczej ze spasowaniem nie pomaga. W kazdym razie efekt koncowy mnie zadowala. Tutaj mala sekwencja skladania: I fota rodzinna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Zacnie to wszystko wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Fajna rodzinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Było zacnie, to dorzucę chędogo i to zdecydowanie chędogo! 3 piękne maszyny i każdą mam zamiar popełnić, więc może Kolega liczyć na próby podrobienia kolekcji Obawiam się jednak, że poziomem wykonania będę odstawał znacznie :( Z czego robisz podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Było zacnie, to dorzucę chędogo i to zdecydowanie chędogo! 3 piękne maszyny i każdą mam zamiar popełnić, więc może Kolega liczyć na próby podrobienia kolekcji Obawiam się jednak, że poziomem wykonania będę odstawał znacznie :( Z czego robisz podstawki? Dawaj i podrabiaj, a potem ocenimy jakosc Podstawki zrobione z kawalkow polistyrenu, mozesz kupic rozne grubosci w postaci arkuszy, kleja sie na zwykly klej do modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Sierpnia 2011 Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Cóż Adamie mam Ci napisać. Podglądałem wszystkie warsztaty i odnoszę dalikatne odczucie niedosytości. Czegoś tu brakuje, jakis goły ten kadłub i taki szary Najsmutniejszy chyba z rodzinki. Ogólnie trzyma Twój bardzo wysoki poziom. Ps. Blokady na koła nie powinny być pomarańcz/żółte ? Pozdrawiam. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2011 Cóż Adamie mam Ci napisać.Podglądałem wszystkie warsztaty i odnoszę dalikatne odczucie niedosytości. Czegoś tu brakuje, jakis goły ten kadłub i taki szary Najsmutniejszy chyba z rodzinki. Ogólnie trzyma Twój bardzo wysoki poziom. Ps. Blokady na koła nie powinny być pomarańcz/żółte ? Pozdrawiam. Przemek Wiesz ze masz racje, ale Osprey-e sa jakies takie gole, nie ma za bardzo ci podczepic itd. teraz tak mysle ze jako ze postojowy to powinieniem dodac jakies duperele coby ta monotonie zlamaly (oslony na wloty i wydech). Blokady tak troche za ciemno wyszly, za duzo czerwonego dodalem. No nic nie ma co sie lamac, moze jak sie zmobilizuje to CV-22 wyskrobie. Tam malowanie bardziej mi odpowiada. Ostatnio czytalem ze analizowano plany budowy nowych Gunshipow na bazie C-17, to dopiero bylaby kobyla, wiec moze taki "what if" projekcik co? AV-22 albo AC-17 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 W końcu galeria . Pięknie wygląda sam, a jeszcze piękniej w towarzystwie. Mam nadzieję, że jesteś bezpieczny, bo to co oglądam w TV to włosy na głowie się jeżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 W końcu galeria . Pięknie wygląda sam, a jeszcze piękniej w towarzystwie. Mam nadzieję, że jesteś bezpieczny, bo to co oglądam w TV to włosy na głowie się jeżą. Hej Skoti, mieszkam okolo 20 mil od Liverpool i Manchester, wiec u nas nic sie nie dzieje. Jak tylko sie nakradna i policja wylapie reszte to bedzie spokoj. Ciekawe ze jak sie oglada takie relacje to zawsze widac tylko czarnych i azjatow, czyzby telewizja byla tendencyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 zawsze widac tylko czarnych i azjatow, czyzby telewizja byla tendencyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Bardzo fajny model A cała rodzinka jest po prostu fantastyczna Pozdrawiam Adrian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlacK HawK Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 FaJne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Bardzo polubiłem tego śmiglaka i miło wreszcie zobaczyć galerię z nim w roli głównej. Gratuluję udanego modelu! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi