adamkijak Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Witam forumowiczow. Projekt juz zakonczony, zeby mogl dolaczyc do rodziny to tez stoi na podstawce. Zasadniczo to uwazam ze strasznie go meczylem, troche klopotow z dobraniem koloru no i Italka raczej ze spasowaniem nie pomaga. W kazdym razie efekt koncowy mnie zadowala. Tutaj mala sekwencja skladania: I fota rodzinna: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Zacnie to wszystko wyglada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@kub/100% Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Fajna rodzinka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messershmitt1996 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Było zacnie, to dorzucę chędogo i to zdecydowanie chędogo! 3 piękne maszyny i każdą mam zamiar popełnić, więc może Kolega liczyć na próby podrobienia kolekcji Obawiam się jednak, że poziomem wykonania będę odstawał znacznie :( Z czego robisz podstawki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Było zacnie, to dorzucę chędogo i to zdecydowanie chędogo! 3 piękne maszyny i każdą mam zamiar popełnić, więc może Kolega liczyć na próby podrobienia kolekcji Obawiam się jednak, że poziomem wykonania będę odstawał znacznie :( Z czego robisz podstawki? Dawaj i podrabiaj, a potem ocenimy jakosc Podstawki zrobione z kawalkow polistyrenu, mozesz kupic rozne grubosci w postaci arkuszy, kleja sie na zwykly klej do modeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_bladek Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Cóż Adamie mam Ci napisać. Podglądałem wszystkie warsztaty i odnoszę dalikatne odczucie niedosytości. Czegoś tu brakuje, jakis goły ten kadłub i taki szary Najsmutniejszy chyba z rodzinki. Ogólnie trzyma Twój bardzo wysoki poziom. Ps. Blokady na koła nie powinny być pomarańcz/żółte ? Pozdrawiam. Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Cóż Adamie mam Ci napisać.Podglądałem wszystkie warsztaty i odnoszę dalikatne odczucie niedosytości. Czegoś tu brakuje, jakis goły ten kadłub i taki szary Najsmutniejszy chyba z rodzinki. Ogólnie trzyma Twój bardzo wysoki poziom. Ps. Blokady na koła nie powinny być pomarańcz/żółte ? Pozdrawiam. Przemek Wiesz ze masz racje, ale Osprey-e sa jakies takie gole, nie ma za bardzo ci podczepic itd. teraz tak mysle ze jako ze postojowy to powinieniem dodac jakies duperele coby ta monotonie zlamaly (oslony na wloty i wydech). Blokady tak troche za ciemno wyszly, za duzo czerwonego dodalem. No nic nie ma co sie lamac, moze jak sie zmobilizuje to CV-22 wyskrobie. Tam malowanie bardziej mi odpowiada. Ostatnio czytalem ze analizowano plany budowy nowych Gunshipow na bazie C-17, to dopiero bylaby kobyla, wiec moze taki "what if" projekcik co? AV-22 albo AC-17 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 W końcu galeria . Pięknie wygląda sam, a jeszcze piękniej w towarzystwie. Mam nadzieję, że jesteś bezpieczny, bo to co oglądam w TV to włosy na głowie się jeżą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkijak Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 W końcu galeria . Pięknie wygląda sam, a jeszcze piękniej w towarzystwie. Mam nadzieję, że jesteś bezpieczny, bo to co oglądam w TV to włosy na głowie się jeżą. Hej Skoti, mieszkam okolo 20 mil od Liverpool i Manchester, wiec u nas nic sie nie dzieje. Jak tylko sie nakradna i policja wylapie reszte to bedzie spokoj. Ciekawe ze jak sie oglada takie relacje to zawsze widac tylko czarnych i azjatow, czyzby telewizja byla tendencyjna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 zawsze widac tylko czarnych i azjatow, czyzby telewizja byla tendencyjna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIUSEPPE Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Bardzo fajny model A cała rodzinka jest po prostu fantastyczna Pozdrawiam Adrian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlacK HawK Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 FaJne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Bardzo polubiłem tego śmiglaka i miło wreszcie zobaczyć galerię z nim w roli głównej. Gratuluję udanego modelu! Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts