adamkijak Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam forumowiczow. Projekt juz zakonczony, zeby mogl dolaczyc do rodziny to tez stoi na podstawce. Zasadniczo to uwazam ze strasznie go meczylem, troche klopotow z dobraniem koloru no i Italka raczej ze spasowaniem nie pomaga. W kazdym razie efekt koncowy mnie zadowala. Tutaj mala sekwencja skladania: I fota rodzinna: Cytuj
Messershmitt1996 Napisano 7 Sierpnia 2011 Napisano 7 Sierpnia 2011 Było zacnie, to dorzucę chędogo i to zdecydowanie chędogo! 3 piękne maszyny i każdą mam zamiar popełnić, więc może Kolega liczyć na próby podrobienia kolekcji Obawiam się jednak, że poziomem wykonania będę odstawał znacznie :( Z czego robisz podstawki? Cytuj
adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 Było zacnie, to dorzucę chędogo i to zdecydowanie chędogo! 3 piękne maszyny i każdą mam zamiar popełnić, więc może Kolega liczyć na próby podrobienia kolekcji Obawiam się jednak, że poziomem wykonania będę odstawał znacznie :( Z czego robisz podstawki? Dawaj i podrabiaj, a potem ocenimy jakosc Podstawki zrobione z kawalkow polistyrenu, mozesz kupic rozne grubosci w postaci arkuszy, kleja sie na zwykly klej do modeli. Cytuj
p_bladek Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Cóż Adamie mam Ci napisać. Podglądałem wszystkie warsztaty i odnoszę dalikatne odczucie niedosytości. Czegoś tu brakuje, jakis goły ten kadłub i taki szary Najsmutniejszy chyba z rodzinki. Ogólnie trzyma Twój bardzo wysoki poziom. Ps. Blokady na koła nie powinny być pomarańcz/żółte ? Pozdrawiam. Przemek Cytuj
adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 Cóż Adamie mam Ci napisać.Podglądałem wszystkie warsztaty i odnoszę dalikatne odczucie niedosytości. Czegoś tu brakuje, jakis goły ten kadłub i taki szary Najsmutniejszy chyba z rodzinki. Ogólnie trzyma Twój bardzo wysoki poziom. Ps. Blokady na koła nie powinny być pomarańcz/żółte ? Pozdrawiam. Przemek Wiesz ze masz racje, ale Osprey-e sa jakies takie gole, nie ma za bardzo ci podczepic itd. teraz tak mysle ze jako ze postojowy to powinieniem dodac jakies duperele coby ta monotonie zlamaly (oslony na wloty i wydech). Blokady tak troche za ciemno wyszly, za duzo czerwonego dodalem. No nic nie ma co sie lamac, moze jak sie zmobilizuje to CV-22 wyskrobie. Tam malowanie bardziej mi odpowiada. Ostatnio czytalem ze analizowano plany budowy nowych Gunshipow na bazie C-17, to dopiero bylaby kobyla, wiec moze taki "what if" projekcik co? AV-22 albo AC-17 ? Cytuj
Skoti Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 W końcu galeria . Pięknie wygląda sam, a jeszcze piękniej w towarzystwie. Mam nadzieję, że jesteś bezpieczny, bo to co oglądam w TV to włosy na głowie się jeżą. Cytuj
adamkijak Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Napisano 9 Sierpnia 2011 W końcu galeria . Pięknie wygląda sam, a jeszcze piękniej w towarzystwie. Mam nadzieję, że jesteś bezpieczny, bo to co oglądam w TV to włosy na głowie się jeżą. Hej Skoti, mieszkam okolo 20 mil od Liverpool i Manchester, wiec u nas nic sie nie dzieje. Jak tylko sie nakradna i policja wylapie reszte to bedzie spokoj. Ciekawe ze jak sie oglada takie relacje to zawsze widac tylko czarnych i azjatow, czyzby telewizja byla tendencyjna? Cytuj
Moses Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 zawsze widac tylko czarnych i azjatow, czyzby telewizja byla tendencyjna? Cytuj
GIUSEPPE Napisano 9 Sierpnia 2011 Napisano 9 Sierpnia 2011 Bardzo fajny model A cała rodzinka jest po prostu fantastyczna Pozdrawiam Adrian. Cytuj
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2011 Napisano 16 Sierpnia 2011 Bardzo polubiłem tego śmiglaka i miło wreszcie zobaczyć galerię z nim w roli głównej. Gratuluję udanego modelu! Pozdrawiam Kornik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi