pan_piotrek Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Shermanik Tasci, chyba nie trzeba przestawiać W Polskich barwach. Skleja się miło i przyjemnie. Jedynie plastik dość kruchy. Od siebie dodałem póki co fakturę na wieży. Gąbkę z zestawu wywaliłem zamiast niej wykorzystałem kawałki gąbki z karimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Z tego co słyszałem i czytałem w necie, to Tasca robi najlepsze Shermany. Będę więc to zaglądał i podglądał bo jeżeli to prawda, to mój pierwszy też będzie z tej firmy. Czym nakładałeś szpachlę na wierzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Pędzlem, ta szpachla to Surfacer 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Stanął na jednej nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Bardzo mnie ucieszyło pojawienie się takiego projektu Nie dość, że polski Sherman, to jeszcze Tasca! Życzę powodzenia i czekam na kolejne aktualizacje. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaoka Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 mam pytanie do czego potrzebna jest ta gąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Działa jak resor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 Lecimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Dawno cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Sam kiedyś kleiłem ten model. Gdzieś na forum jest mój warsztat. A tutaj masz warsztat kolegi Stroju: viewtopic.php?t=14188&highlight=firefly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Gotowy do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 No to nie każ długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Kolor nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 No to się zaczęło. Lufa coś nie tegez, ale chyba masz jakiś plan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Jeśli chodzi o brak hamulca to niedopatrzenie. Jeśli o farbę to już wina starej farby vallejo którą użyłem. Zapchała mi dwa areografy tak że oba wylądowały w cleanluxie żeby dało się nimi jeszcze malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Ja już chyba definitywnie pożegnałem Vallejo. Za dużo z nimi problemów. Chodziło mi o farbę, bo hamulca, a właściwie jego braku jak napisałeś nie zauważyłem ze względu na ubogą znajomość szczegółów. Ja to taki bardziej składacz jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Wcześniej nie miałem z Vallejo problemów. Po prostu farba stara, z 2-3 lata miała. I to pewnie przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 Na dzisiaj wygląda to tak: Ale to jeszcze nie to. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Gotowy do malowania Czy te gąski "ochronne" to na razie przymiarka? Bo jeżeli nie, to chyba powinny być odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 29 Października 2011 Autor Share Napisano 29 Października 2011 Oczywiście do przymiarki. Będą tak jak trzeba na koniec. Tymczasem podmalowałem kilka rzeczy, dodałem delikatne obicia + filtry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2011 Share Napisano 29 Października 2011 Ładniutki. A najlepsze jest to że będzie jeszcze lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Oj tam oj tam ;) Kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Nie obraź się, Lecz mi nie podobaja się trzoinki narzędzi... wyglądają jak skorodowane, a nie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Wash + mała zabawa olejami. Na żywo lepiej widać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi