Artur D. Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 DH-98 Mosquito FBVI Airfix 1/24 Reportaż co i jak chciałem wykonać, a co wyszło w jednym z najbliższych wydań MiniRepliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Sierpnia 2011 Share Napisano 13 Sierpnia 2011 No proszę, wreszcie skończony Na moim Stkuasie już pewnie kurz osiada u nowego właściciela ;) Wrzucisz więcej zdjęć, czy zarezerwowane do Mini Repliki? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2011 Niestety zdjęcia są zarezerwowane :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Pozostaje tylko zaopatrzyć się w egzemplarz, bo zajawki wyglądają bardzo interesująco Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Brawo Arturo. podwójne - modelu i powrotu na łamy. Mój mniejszy ptaszek z południowego Atlantyku też tam będzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Szkoda, że trzeba zapłacić za oglądanie całości.... ale jasnym jest, że chleb kosztuje. Pewnie będę szukał Empiku.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 20 Sierpnia 2011 Share Napisano 20 Sierpnia 2011 Przy dwóch zdjęciach i zerowym opisie wątek nie powinien się pojawić w dziale "galeria" tylko raczej w dziale "słup ogłoszeniowy", bo nosi to wydzwięk kryptoreklamy... Dziwi mnie troche, że moderatorzy nie zareagowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 11 Września 2011 Share Napisano 11 Września 2011 Czemu w najnowszych Mini Replikach niema tego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 12 Września 2011 Autor Share Napisano 12 Września 2011 Będzie w 72 numerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Dzięki za odpowiedz ,a poza tym model świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Arturze, po prostu mini replika pięknego samolotu Każdy szczegół, nawet na zbliżeniach wygląda bardzo dobrze, jest dopracowany i dopieszczony. Jedynie mam pytanie o taśmy amunicyjne - czy ta jednolitość koloru jest ok? Nie znam aż tak szczegółowo tej maszyny, a ta rzecz zwróciła moją uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Taśmy są zróżnicowane, to wina flesha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Piękne to drewniane cudo. Świetna robota no i ta skala. Pozdrawiam. GIUSEPPE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi