Skocz do zawartości

DH-98 Mosquito FBVI Airfix 1/24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

DH-98 Mosquito FBVI Airfix 1/24

001mkw.jpg

002tlg.jpg

003ez.jpg

004br.jpg

005dl.jpg

006jlo.jpg

007si.jpg

008qt.jpg

009bmj.jpg

010vku.jpg

011ggn.jpg

012etm.jpg

013ft.jpg

014hnz.jpg

015la.jpg

016tvk.jpg

017in.jpg

018up.jpg

020uj.jpg

021qo.jpg

022in.jpg

023yad.jpg

024xw.jpg

025iq.jpg

026dh.jpg

027ji.jpg

028up.jpg

029dl.jpg

030kn.jpg

031jw.jpg

032hx.jpg

033mc.jpg

034pg.jpg

035vk.jpg

036sx.jpg

037kmo.jpg

038syu.jpg

039sna.jpg

Reportaż co i jak chciałem wykonać, a co wyszło w jednym z najbliższych wydań MiniRepliki

Napisano

No proszę, wreszcie skończony Na moim Stkuasie już pewnie kurz osiada u nowego właściciela ;) Wrzucisz więcej zdjęć, czy zarezerwowane do Mini Repliki? ;)

Napisano

Pozostaje tylko zaopatrzyć się w egzemplarz, bo zajawki wyglądają bardzo interesująco

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Brawo Arturo. podwójne - modelu i powrotu na łamy.

Mój mniejszy ptaszek z południowego Atlantyku też tam będzie :-)

Napisano

Szkoda, że trzeba zapłacić za oglądanie całości.... ale jasnym jest, że chleb kosztuje. Pewnie będę szukał Empiku....

Pozdrawiam

Napisano

Przy dwóch zdjęciach i zerowym opisie wątek nie powinien się pojawić w dziale "galeria" tylko raczej w dziale "słup ogłoszeniowy", bo nosi to wydzwięk kryptoreklamy... Dziwi mnie troche, że moderatorzy nie zareagowali.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Napisano

Arturze, po prostu mini replika pięknego samolotu Każdy szczegół, nawet na zbliżeniach wygląda bardzo dobrze, jest dopracowany i dopieszczony. Jedynie mam pytanie o taśmy amunicyjne - czy ta jednolitość koloru jest ok? Nie znam aż tak szczegółowo tej maszyny, a ta rzecz zwróciła moją uwagę.