stakor1 Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Czołg PT – 91 TWARDY; • Czołg LEOPARD 2A4; • BWP-1; • KTO ROSOMAK 8x8 z HITFIST-30; • KTO ROSOMAK 8x8 z HITFIST-30 – 2 • KTO ROSOMAK 8x8 –WEM • 2 S1 Goździk • WR 40 LANGUSTA; • AH DANA • AH DANA - 2 • PRWB OSA; • Honker – Skorpion; • Honker • HMMWV. •Toyota HILUX •Land Rover •Rault FT • TKS Wojsko Pozostałe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 15 Sierpnia 2011 Share Napisano 15 Sierpnia 2011 Ten Defender to jaką funkcję spełnia w WP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Ten LR to pojazd Gromu. Zapewne wożą się nim jak nie chce się chodzić stakor1 jeszcze raz wielkie dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Twoja LAngusta to RM-70 ;) Śmiać się mi chciało gdy widziałem maszerujących harcerzy (jeszcze wybacze) i członków 'Strzelca' (politowanie ta organizacja wzbudza na każdym kroku, a raczej większość jej członków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Czyżby Honker w wersji Bezpilotowca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Twoja LAngusta to RM-70 ;)Śmiać się mi chciało gdy widziałem maszerujących harcerzy (jeszcze wybacze) i członków 'Strzelca' (politowanie ta organizacja wzbudza na każdym kroku, a raczej większość jej członków) Ano właśnie mi coś nie pasowało z tą Langustą ;P Ale późno było więc nie szperałem. Na lądowych wojskach się niezbyt znam. A co do harcerzyków, wojskowych i innych to prześlę fotkę jedną wieczorem ;) (tak, kilka ocenzurowałem :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Czyżby Honker w wersji Bezpilotowca??? A no ja się zastanawiałem czy to nie rospusta w tym wojsku Honkera wozić taką lawetą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Czyżby Honker w wersji Bezpilotowca??? A no ja się zastanawiałem czy to nie rospusta w tym wojsku Honkera wozić taką lawetą... A co innego? Leoparda w końcu nie weźmie Swoją drogą widzę że już Leopard koła po wymianie, ale na farbę NATO nie stać, że oliwką pojechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Sierpnia 2011 Share Napisano 22 Sierpnia 2011 Z nich takie wojsko jak i ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 No nie będę ukrywał że oni zawsze mnie śmieszą, a raczej ich samoocena. Stoi takich paru, ważą po 60 kg, dziewicze wąsy wiszą, obwiesili się plastikami i już tylko do Afganistanu by pojechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Peter no bez przesady, biegałem swego czasu z zabawkami ze ZnALu, tyle że wtedy nie było takiej napinki aby być madafaka MarinegreenberetMedalOfHonorD3lt4Operatorem Najśmieszniejsze jest to że chłopcy wbijają się na takie imprezy i nic nie reprezentują. Ci chłopcy ani nie wyglądają jak wojska amerykańskie, ani jak wojsko polsko. Są po prostu z innej galaktyki. To samo można zarzucić strzelcom. Jak się zakłada mundur, to się cufa nie nosi włosów do pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Tych dwóch z przodu to się chyba na buty podmieniło. Ale z drugiej strony to dobrze że choć coś sie próbuje robić. Może kiedyś będzie bardziej profesjonal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Profesional to będzie jak pójdą do wojska, i to do jakiejś konkretnej jednostki, albo gdy zamienią plastikowe 6mm na ołowiane 9mm. Zresztą co tu można mówić o jakimkolwiek profesjonalizmie, piszesz buty, a ja stwierdzam że to mały pryszcz, chciałbym zobaczyć, ile czasu potrzeba chłopakowi z lewej na dobycie45tki? Tak usteczkowo skonfigurowanego oporządzenia dawno nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomurnik Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Czyżby Honker w wersji Bezpilotowca??? A no ja się zastanawiałem czy to nie rospusta w tym wojsku Honkera wozić taką lawetą... A co innego? Leoparda w końcu nie weźmie Swoją drogą widzę że już Leopard koła po wymianie, ale na farbę NATO nie stać, że oliwką pojechali? A jaki jest problem z kołami Leona? Czy pytający widział kiedykolwiek taki czołg w ciężkim terenie? Dlaczego były wymienione i jak często się to robi (zapewniam że nie były malowane)? Co to jest "farba NATO"? Nie znam się nie komentuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Sierpnia 2011 Share Napisano 27 Sierpnia 2011 Widział, co mnie fascynuje to kolor tych kół, nigdzie nie napisałem, że jest źle, ble i fuj. Farba NATO? Farba w standardzie palety braw NATO (cały leopard w niej jest, oprócz kół). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi