Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model jest firmy Eastern Express. Uzylem caly zestaw fototrawiony z Eduard, metalowa lufe. Farby to Tamiya, Valleyo, pigmenty Mig. Gasiennice metalowe. Snieg to mieszanka sklepowego z soda oczuszczana. Choinka domowej roboty i krzaczki z mchu wykonne. Odpweim na wszystkie pytania.

BT01.jpg

BT02.jpg

BT03.jpg

BT04.jpg

BT05.jpg

BT06.jpg

BT07.jpg

BT08.jpg

BT10.jpg

Napisano

Jaka ze składalnością tego zestawu? Od dłuższego czasu na niego poluję.

Twój model jest super.

Napisano

Świetna rzecz! Scenka mała, acz niezmiernie efektowna. Bardzo mi się podoba. Z czego robiłeś słupki ogrodzenia ?

Gratuluję i pozdrawiam!

Kornik

Napisano

Ładnie pomalowany i wycieniowany. Jednak góra strasznie odbiega od całości scenerii. Dałbym choć trochę śniegu w zakamarkach czołgu aby go trochę dopasować do reszty.

Napisano

Jak dla mnie to rewelacja!!! szkoda tylko że taka mała podstawka i brak choćby jednego figuranta

Napisano

Witam.

Bardzo klimatyczna scenka z bardzo fajnym modelem. Ciekawi mnie czy do zimy jakieś wozy tego typu się uchowały po laniu z lata 41-go. Ale model sam w sobie klasa.

Napisano

Gdybyś zrobił porządne fotki byłby mioodzioo, super model bardzo mi się podoba moja ulubiona konstrukcja

Napisano

Dzieki wszystkim za opinie!

Figorka bedzie bo zeczywiscie brakuje jej wystajacej chocby z wierzy...

Snieg na czolg dodam...zastanawiam sie jak to zronic aby nie zasypac ...calego modelu

W perwszych 12 miesiacach czerwona armia stracila ponach 2000 tych czolgow BT 7 ale te co zostaly walczyly jeszce przez jakis czas nawet niektore do ataku w Manchurji w 1945 doczekaly..

Czy ktorys z BT7A (model) doczekal trudno powiedziec...bylo ich mniej.