analogic Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Model jest firmy Eastern Express. Uzylem caly zestaw fototrawiony z Eduard, metalowa lufe. Farby to Tamiya, Valleyo, pigmenty Mig. Gasiennice metalowe. Snieg to mieszanka sklepowego z soda oczuszczana. Choinka domowej roboty i krzaczki z mchu wykonne. Odpweim na wszystkie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Dobra robota. Bardzo podoba mi się całe wykonanie a szczególnie zimowy klimat. Brakuje jedynie figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 świetnie wykonany ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Jaka ze składalnością tego zestawu? Od dłuższego czasu na niego poluję. Twój model jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Świetna rzecz! Scenka mała, acz niezmiernie efektowna. Bardzo mi się podoba. Z czego robiłeś słupki ogrodzenia ? Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Ładnie pomalowany i wycieniowany. Jednak góra strasznie odbiega od całości scenerii. Dałbym choć trochę śniegu w zakamarkach czołgu aby go trochę dopasować do reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Ładnie to wszystko się prezentuje, roślinki są genialne i sam model też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Bardzo ładny model, zrobiony bez przesady, wszystko wyważone w sam raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Jak dla mnie to rewelacja!!! szkoda tylko że taka mała podstawka i brak choćby jednego figuranta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam. Bardzo klimatyczna scenka z bardzo fajnym modelem. Ciekawi mnie czy do zimy jakieś wozy tego typu się uchowały po laniu z lata 41-go. Ale model sam w sobie klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Sierpnia 2011 Share Napisano 17 Sierpnia 2011 Gdybyś zrobił porządne fotki byłby mioodzioo, super model bardzo mi się podoba moja ulubiona konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Dzieki wszystkim za opinie! Figorka bedzie bo zeczywiscie brakuje jej wystajacej chocby z wierzy... Snieg na czolg dodam...zastanawiam sie jak to zronic aby nie zasypac ...calego modelu W perwszych 12 miesiacach czerwona armia stracila ponach 2000 tych czolgow BT 7 ale te co zostaly walczyly jeszce przez jakis czas nawet niektore do ataku w Manchurji w 1945 doczekaly.. Czy ktorys z BT7A (model) doczekal trudno powiedziec...bylo ich mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 21 Sierpnia 2011 Share Napisano 21 Sierpnia 2011 Jeżeli śnieg na glebie jest zamrożony to na czołgu nie powinno być błota. A zimy u Rosjan były za......ste . co najmniej 30 kresek w dol. To skąd błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi