Bushi Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Model prosto z pudła. Malowany akrylami, brudzony akrylami z domieszką gipsu, pasteli itp. Zielenina i kamienie z polaka. Kobyła z preisera. Model miał być pomalowany na operację berlińską w białe pasy. Jednak jakoś bardziej podobał mi się bez tej bieli. Może jak załoga wróci ze schnapsa od bauera to pomaluje swoje ISU? Przecież wiadro z białą farbą stoi już przy lewej gąsce ;). Foto do poklikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Świetny. Jaką farbą malowałeś zieleń na czołgu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Ładna scenka, koń też fajnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 No masz rękę do pojazdów radzieckich. To Ci trzeba przyznać. Okolica tanka też robi wrażenie, scenka sielska jest i bardzo miła dla oka. Tylko ten koń to pod Berlinem by się raczej nie ostał Jedyny minus jak dla mnie to nierozwiercone wydechy i brak osmaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Się mi podoba - scenka naprawdę sielska/anielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Super zrobione jak na takiego "Malucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Bardzo zacna 72-jeczka. Cała scenka prezentuje się bardzo fajnie. Jedyne te wydechy trochę odstają od calości. Reszta elegancka Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 18 Sierpnia 2011 Share Napisano 18 Sierpnia 2011 Praca na poziomie, dobrze wykonana roślinność. Brakuje mi tylko figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Nice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 19 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Konrad malowałem pojazd techniką wielowarstwową, jako baza dark green Model Mastera, później rozjaśnienia filtry itp... Wydechy faktycznie nie wyszły, powiem szczerze, że zapomniałem pobrudzić, ale niezwłocznie to uczynię . Czarku figurka przecież jest - kobyłka z preisera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi