ppompka Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Mam pytanie do Was. Czy ta iskra będzie miała części i owiewkę do wykonania wersji dwumiejscowej? http://allegro.pl/ts-11-iskra-plastyk-i1763551890.html Jeżeli nie, to prosiłbym o podanie które model z allegro będą wersjami dwumiejscowymi (do zrobienia modeli w malowaniu BCI) Proszę o odpowiedź. Cytuj
Robert Ostrowski Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Tu masz z kalkami do malowania które Ciebie interesuje /czy są dobre merytorycznie to się nie wypowiem / /url/ http://www.mojehobby.pl/MasterCraft-PZL-TSa11-quot-White-and-Red-Iskry-quot--p-1-1718844.html /url/ Cytuj
Mikele Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Natomiast jeśli chodzi o pytanie o części, wszystkie modele TS-11 mają te same ramki z częściami i z każdego zestawu można wykonać wersję dwumiejscową. Cytuj
ppompka Napisano 1 Września 2011 Autor Napisano 1 Września 2011 Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Marek Świderski, Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, nie wiem, to się pytam. Proste Cytuj
mac eyka Napisano 1 Września 2011 Napisano 1 Września 2011 Marek Świderski, Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, nie wiem, to się pytam. Proste Po pierwsze "nie wiem to szukam". W skali 1/72 jest na rynku tylko jeden model Iskry. Wystarczy zwrócić się do wójka Google i już znalazłbyś odpowiedź na dręczące ciebie pytanie. Po drugie linkowanie do aukcji na allegro ma dwie wady. Po pierwsze sugerujesz zakupy u tego a nie innego sprzedawcy a to jest nie ładnie. Po drugie aukcja znika po miesiącu więc za kilka tygodni twój wątek nie będzie miał żadnej wartości i tylko zaśmieci forum. No i na koniec. Dałeś link do aukcji ze zdjęciem pudełka modelu. Na nim widzimy dwumiejscową Iskrę w locie. No i pod tym linkiem się pytasz Czy ta iskra będzie miała części i owiewkę do wykonania wersji dwumiejscowej? Odpowiem ci więc tak. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby po kupieniu opakowania z krówką i napisem Mleko w środku nie było mleka. Cytuj
karambolis8 Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Wbrew pozorom pytanie nie do końca głupie. Wypraski te same, wiadomo. Jednak w MasterCraftach, w zestawach jednoosobowych brakuje większej owiewki. Nie ma w tym oczywiście nic dziwnego. Ale wynika z tego, że nie można z dowolnego zestawu złożyć wersji dwuosobowej. W Plastykach za to chyba zawsze są obie owiewki. Cytuj
mac eyka Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 Wbrew pozorom pytanie nie do końca głupie. Wypraski te same, wiadomo. Jednak w MasterCraftach, w zestawach jednoosobowych brakuje większej owiewki. Zgadza się, ale ppompka dał linka linka do wersji dwumiejscowej. Cytuj
tofik Napisano 2 Września 2011 Napisano 2 Września 2011 I model z "linka" nie jest firmy MasterCraftach Cytuj
Mark666 Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 Każdy się kiedyś pomylił , wszyscy uczymy się na swoich błędach---- oprócz saperów Cytuj
tofik Napisano 13 Września 2011 Napisano 13 Września 2011 W jednym z plutonów mojej baterii służył saper który się pomylił i przeżył Zostało mu parę blizn uszkodzenie słuchu i nieziemskie wspomnienie z przebytego lotu ;) Cytuj
bartek33365 Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Jak to sie mówi Saper myli się tylko raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi