ppompka Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Mam pytanie do Was. Czy ta iskra będzie miała części i owiewkę do wykonania wersji dwumiejscowej? http://allegro.pl/ts-11-iskra-plastyk-i1763551890.html Jeżeli nie, to prosiłbym o podanie które model z allegro będą wersjami dwumiejscowymi (do zrobienia modeli w malowaniu BCI) Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Kpiny sobie kolega robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Tu masz z kalkami do malowania które Ciebie interesuje /czy są dobre merytorycznie to się nie wypowiem / /url/ http://www.mojehobby.pl/MasterCraft-PZL-TSa11-quot-White-and-Red-Iskry-quot--p-1-1718844.html /url/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Natomiast jeśli chodzi o pytanie o części, wszystkie modele TS-11 mają te same ramki z częściami i z każdego zestawu można wykonać wersję dwumiejscową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppompka Napisano 1 Września 2011 Autor Share Napisano 1 Września 2011 Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Marek Świderski, Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, nie wiem, to się pytam. Proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Marek Świderski, Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, nie wiem, to się pytam. Proste Po pierwsze "nie wiem to szukam". W skali 1/72 jest na rynku tylko jeden model Iskry. Wystarczy zwrócić się do wójka Google i już znalazłbyś odpowiedź na dręczące ciebie pytanie. Po drugie linkowanie do aukcji na allegro ma dwie wady. Po pierwsze sugerujesz zakupy u tego a nie innego sprzedawcy a to jest nie ładnie. Po drugie aukcja znika po miesiącu więc za kilka tygodni twój wątek nie będzie miał żadnej wartości i tylko zaśmieci forum. No i na koniec. Dałeś link do aukcji ze zdjęciem pudełka modelu. Na nim widzimy dwumiejscową Iskrę w locie. No i pod tym linkiem się pytasz Czy ta iskra będzie miała części i owiewkę do wykonania wersji dwumiejscowej? Odpowiem ci więc tak. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby po kupieniu opakowania z krówką i napisem Mleko w środku nie było mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Wbrew pozorom pytanie nie do końca głupie. Wypraski te same, wiadomo. Jednak w MasterCraftach, w zestawach jednoosobowych brakuje większej owiewki. Nie ma w tym oczywiście nic dziwnego. Ale wynika z tego, że nie można z dowolnego zestawu złożyć wersji dwuosobowej. W Plastykach za to chyba zawsze są obie owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Wbrew pozorom pytanie nie do końca głupie. Wypraski te same, wiadomo. Jednak w MasterCraftach, w zestawach jednoosobowych brakuje większej owiewki. Zgadza się, ale ppompka dał linka linka do wersji dwumiejscowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 I model z "linka" nie jest firmy MasterCraftach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Każdy się kiedyś pomylił , wszyscy uczymy się na swoich błędach---- oprócz saperów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 W jednym z plutonów mojej baterii służył saper który się pomylił i przeżył Zostało mu parę blizn uszkodzenie słuchu i nieziemskie wspomnienie z przebytego lotu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 Jak to sie mówi Saper myli się tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi