tornado Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 PS Czy Wam się też te fotki nie otwierają jako duże? mi otwierają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 PS Czy Wam się też te fotki nie otwierają jako duże? mi otwierają się Hej, u mnie na fotosiku otwiera się "miniatura" dopiero po kliknięciu fotki rozmiar oryginalny. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Maja 2007 Autor Share Napisano 22 Maja 2007 A oto już co dzisiaj porobiłem, przy ramie pomalowałem ją podkładem. Mam nadzieję, że jak pogoda jutro pozwoli, podwozie spryskam na kolor czarny. A teraz już fotki milego oglądania: I to tyle na dzisiaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Wojtek, juz Ci Elefentes raz zwrocil uwage, a Ty znowu nie czytasz tego, co sie do Ciebie pisze. Po co pokazujesz 100 zdjec tego samego elementu? Wystarczylyby dwa - z dwoch stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Maja 2007 Autor Share Napisano 22 Maja 2007 (edytowane) Dobrze Majek, już będę następnym razem wiedział. Zawsze jak mi coś ktoś coś powie to 2 raz, już staram się nie popełniać tych samych błędów. Edytowane 22 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Całkiem fajnie ci idzie, życzę powodzonka w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Maja 2007 Autor Share Napisano 22 Maja 2007 Dzięki Andrzej, napewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Hej, zaczyna bardzo sympatycznie wyglądać. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy... pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Powoli do przodu a zajdziesz na koniec powodzenia a co do fotek to nieczepiajcie się bo kolega ma świeżo aparat to cyka ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_slupsk Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 Całkiem nieźle Ci idzie. Czekam na dalsze postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 23 Maja 2007 Autor Share Napisano 23 Maja 2007 Dzięki drodzy modelarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ładnie , cos nowego , to mi sie podoba , powodzenia , nie spiesz sie bo cos spieprz.ysz i będziesz załował ja juz tak miaęłm raz , powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 (edytowane) A oto co dzisiaj zrobiłem rama Scani pomalowana, już na lakier czarny(połysk) Motipem sprejem fotki: No i oczywiście silnik pomalowany, też sprejem z Motipa na zółty kolorek (połysk fiat 258) i fotki: Edytowane 24 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Wojtek chwała Ci za to, że nauczyłeś się wstawiać miniaturki, ale poprzestawiaj fotki tak, aby były obok siebie, a nie nad sobą. Rama wygląda ładnie. Bardzo fajnie, że zrobiłeś część okablowania. Plusik także za czarny gloss na ramie- zdaje się wyglądać atrakcyjnie. Jedna rzecz która mnie zastanawia. Wał łączący dwa mosty jest nie przyklejony, czy po prostu go nie będzie? Pozdrawiam, Przemek Edit: OT usunięte na życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ta rama wygląda na prawdę ładnie. Ciekaw jestem końcowego efektu, ale do tego jeszcze troche. Silnik też malowałeś sprayem?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Acha Wojtek jeszcze jedna rada... Rób fotki na jednolitym tle (np. brystol) i kiedy jest ciemniej to staraj się doświetlać model. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 (edytowane) Paffko silnik, też malowałem sprejem z firmy Motip zółty ( fiat 258) P.s Okej Przemku staram się żeby, zdjęcia wychodziły jak najlepiej i jak najładniej, ale dzięki za radę skożystam z niej. Edytowane 24 Maja 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 25 Maja 2007 Autor Share Napisano 25 Maja 2007 A oto ciąg dalszy i prac nad modelem, natym jak narazię stoję już nie długo przejdę do kabiny, ale jeszcze trochę prac przy ramię narazie foty: URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d66cdd24e32a2a99.html][http://images21.fotosik.pl/333/d66cdd24e32a2a99m.jpg[/img][/url] I to narazie tylę pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Hej, nabiera fajnego kształtu Twój zestaw. Podoba mi się pomysł na fartuchy. Jedno pytanie, czy aby błotniki w przyczepie nie są "za bardzo" na zewnątrz (lub koła za blisko ramy)* Wg. mnie błotnik powinien przykrywać koła i tylko delikatnie wystawać poza oponę. Powodzenia !! *-niepotrzebne skreślić pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Pieknie Ci to wychodzi. A czemu nie zaszpachlowales zniornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2007 Po długiej przerwie model ,znowu wrócił na warsztat a tu kilka fotek nowych do ciągnika z tyłu zamontowałem odblaski 2szt. , i do przyczepy jeden podłużny odblask. Oraz pomalowałem paski, na kabinie na zielony i pomarańczowy kolorek: Oczywiście kokpit w kabinie jest na sucho, narazie przymiarka reszta fotek jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 No nie ma bata!!Fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 Wojtku, modelik bardzo fajny. Natomiast do czego bym się przyczepił to: 1. Przewody elektryczne i instalacji pneumatycznej pomiędzy ciągnikiem a przyczepą chyba nie powinny tak swobodnie zwisać. Zdaje mi się że w rzeczywistości one są jakoś przeplecione przez dyszel od przyczepy 2. W środku dopatrzyłem się telewizorka (komputera??) i zdaje mi się, że jest troche za wielki. Zasłania praktycznie cała prawą część szyby od wewnątrz. 3. Zdecydowanie za głęboko osadzone koła w przyczepie, albo za szerokie błotniki. Ale ogólnie wrażenia jak najbardziej pozytywne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 do ciągnika z tyłu zamontowałem odblaski 2szt. Odblaski przykleiłeś nie takie jak trzeba, tablce te montuje się tylko w przyczepach i naczepach. Do ciągnika montuje się tablice w skośne żółto czerwone paski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 Wiem Andrzeju widziałem to na żywo w ciągnikach, ale postanowiłem że zrobie takie, bo będą też pasować do przyczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi