error.exe Napisano 15 Marca 2012 Autor Share Napisano 15 Marca 2012 Dzień dobry wieczór Tak jak mówiłem błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli Jak się okazało znów się Pier(dol)n@!$ z sidoluxami To już chyba taka tradycja Przed nałożeniem kalek pomalowałem model płynem uniwersalnym do mycia podłóg o nazwie Sidolux (jak się okazuje stwierdzenie Sidolux to Sidolux było stwierdzeniem błędnym) Myślę, że utrzymywanie domu w porządku powinno być przedmiotem magistratu, a nie wiedzy przekazywanej tylko i wyłączenie z pokolenia na pokolenie w kółku gospodyń wiejskich Zdecydowanie z powodu braków w podstawowej wiedzy na temat sprzątania pozostawię to zawodowcom Jak tylko model się dowiedział o tej wpadce to odrzucił dodatkowy zbiornik paliwa i zrzucił jedną bombę, ale dało radę już przykleić na swoje miejsce Efektem tej niespecjalnie spektakularnej wpadki będą prawdopodobnie srebrzące kalki Dokończę ten model, żeby zrobić wszystkie możliwe błędy i następny powinien być lepszy Tak sobie nieskromnie myślę, że po tych wszystkich przebojach i wpadkach jeśli model się nie rozpadnie to będzie ogromny sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2012 ehhhh.. model dziś stanął na półce z plakietką zakończony ;) Chciałem go jeszcze dopieszczać, ale coraz więcej części od niego odpadało :P Chyba zrobiłem na nim wszystkie możliwe błędy Na razie zdjęcia z teflonu i chyba lepiej żeby tak zostało :P Antenę jeszcze dorobię :P kiedyś tam AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Nooooo, to przy okazji, bomby dla US Navy miały kolor szary, a nie zielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Nooooo, to przy okazji, bomby dla US Navy miały kolor szary, a nie zielony... Można prosić o źródło tej informacji? Najlepiej z fotką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Niby jest wzmianka o tym że w okolicach 42 roku malowano na szaro aby pasowały do kamuflażu samolotu http://tailspintopics.blogspot.com/2010/01/us-navy-bombs-up-through-wwii.html Ale raczej nie uważałbym tego jako żelaznej reguły w szczególności że na końcu wojny samoloty marynarki miały już kompletnie inny kamuflaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Muszę przyznać, że jestem zawiedziony. Projekt naprawdę rozpoczął się i był prowadzony dość ambitnie, a zakończył się na odczepnego Na zdjęciach końcowych praktycznie nic nie jest dobrze zaprezentowane. Nie wiem czy chciałeś po prostu odfajkować "galerię" żeby mieć z głowy czy też chciałeś uniknąć szczegółowej analizy modelu. Trochę to nie fair wobec śledzących 9 stron wątku i starających się udzielać Ci rad. Mam nadzieję, że jednak pokusisz się o normalną galerię dla tego modelu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Bomby gdzieś na zdjęciach widziałem zielone. Jak będę w domu to wrzucę. Kornik: w sumie masz rację. Wrzucę za kilka dni chociaż kilka rzeczy schrzaniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi