Dumo Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Kamilu zacieki i mokre miejsca robię za pomocą lakieru samochodowego Motip, leje prostu ze szpraju na denko od słoika i nakładam pędzelkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Listopada 2011 Autor Share Napisano 2 Listopada 2011 Lekkie poprawki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki. Bardzo fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Wielkie dzięki, została figurka i jakiś podpis chyba zmajstruję. Na razie i tak nie mam jak zrobić galerii bo porządnych fotek nie zrobie bez lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Zostanie już taki czysty? Nawet odrobiny kurzu na układzie jezdnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 No właśnie koła są trochę upierdzielone ale na zdjęciach słabo widać. Bardziej brudzić nie będę bo wiadomo śmigały tylko po mieście i nie miały gdzie się wielce upaprać, a że fala była to szeregowcy pucowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Na każdym poligonie itp "fala" była zawieszana. Nie wspominając już o takiej sytuacji jak ta. A o wóz dbała cała załoga niezależnie od tego komu ile do końca zostało służby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 No i sprawa wyjasniona, czyli czysty moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Bardzo ładny model.Sam przymierzam sie do takiego ale w 1/72.Jedyne co bym zmienił to czcionkę numeru taktycznego. Przykład; http://www.twojezaglebie.pl/wp-content/ ... Poland.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Temat jest bardzo wdzięczny dlatego warto kombinować Update, podstawka trochę zakurzona co widać na zdjęciach. Dorobiłem szczura: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 A gdzie ten szczur resztę ogona zgubił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Szczurek dodaje uroku Piotrek to były ciężkie czasy nawet szczurek ucierpiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Piotrek, ten szczurek jest tak maciupci... dobrze że w ogóle wyciąłem ten kawałek ogona. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Piotrek to były ciężkie czasy nawet szczurek ucierpiał Tak to szczur weteran Rafał trzeba było z ramki na gorąco mu kitę wyciągnąć. Albo jak z masy epoksydowej dorabiałeś ogon to trzeba było w nią kawałek nitki wsadzić i wtedy robić wałeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 He he he szczurek wymiata. Super pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Lepsiejsze fotki przy dwóch lampach po 150W: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Patrząc na tego szczura na początku pomyślałem że to urwana i przstrzelona głowa Piękny teciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Dzięki Panowie, szczurek jeszcze do poprawy bo ogon za gruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Dobra, nie irytuj mnie i kończ to i zapominamy o temacie. Za każdym razem jak dajesz zdjęcia to mi pokazujesz jaki jestem cienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2012 Aj pierdzielisz w tym momencie! Lepiej kończ M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradoo Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 A ja mam pytanko z innej beczki czy pojawisz się ze swoimi pracami w kwietniu na naszej wystawie, daleko nie masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 A możesz dokładniej gdzie i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradoo Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 dziwi mnie że nie wiesz, ten link ci pomoże http://www.paprykarz.szczecin.pl/paprykarz_2012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2012 Autor Share Napisano 3 Marca 2012 Wielkie dzięki, raczej sie pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi