Bocian Napisano 10 Sierpnia 2007 Napisano 10 Sierpnia 2007 CHYBA niedoczytałeś: "tornado"- muszka przyklejona do niej Delikatnie usunąłem ją z blachy ale i tak zostało małe zagłębienie Cytuj
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Napisano 11 Sierpnia 2007 A le łeb przecież muszka sie do lakieru przykleiłam gdy był jeszcze mokry, a nie gdy był suchy.Bo jeśli było by tak ze lakier był suchy to by nie było śladu po muszce. Cytuj
frugoman Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 A le łeb ale to jeden wyraz przecież muszka sie do lakieru przykleiłam gdy był jeszcze mokry, a nie gdy był suchy.Bo jeśli było by tak ze lakier był suchy to by nie było śladu po muszce. a czy samochod ktorym jezdzi Twoj Tato ma mokry lakier? Proponuje przeczytac moj post ponownie i zastanowic sie "co poeta mial na mysli"? ;) Cytuj
tornado Napisano 6 Września 2007 Autor Napisano 6 Września 2007 (edytowane) Jako że muszę poczekać aż wyschną pomalowane elementy do Citroena, to wziąłem się za Corvettę. Pomalowałem szyby: Przeszlifowałem i na nowo pomalowałem maskę silnika. ale jak tu się nie wcur..ć, świeżo pomalowaną maskę strąciłem z podstawki Edytowane 7 Września 2007 przez Gość Cytuj
paffko Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Andrzej, Ty to masz ale przejścia z tą maską Szybki pomalowane perfekcyjnie. Pozdrawiam Cytuj
Wojtek Tul Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Kolejny kłopocik mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy, w twoim przypadku nie ma chyba problemów co Cytuj
elefantes Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Widocznie jakieś fatum ciąży na tym modelu, ale za to szybki wyglądają extra!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi