Bocian Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 CHYBA niedoczytałeś: "tornado"- muszka przyklejona do niej Delikatnie usunąłem ją z blachy ale i tak zostało małe zagłębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 A le łeb przecież muszka sie do lakieru przykleiłam gdy był jeszcze mokry, a nie gdy był suchy.Bo jeśli było by tak ze lakier był suchy to by nie było śladu po muszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frugoman Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 A le łeb ale to jeden wyraz przecież muszka sie do lakieru przykleiłam gdy był jeszcze mokry, a nie gdy był suchy.Bo jeśli było by tak ze lakier był suchy to by nie było śladu po muszce. a czy samochod ktorym jezdzi Twoj Tato ma mokry lakier? Proponuje przeczytac moj post ponownie i zastanowic sie "co poeta mial na mysli"? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Września 2007 Autor Share Napisano 6 Września 2007 (edytowane) Jako że muszę poczekać aż wyschną pomalowane elementy do Citroena, to wziąłem się za Corvettę. Pomalowałem szyby: Przeszlifowałem i na nowo pomalowałem maskę silnika. ale jak tu się nie wcur..ć, świeżo pomalowaną maskę strąciłem z podstawki Edytowane 7 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Andrzej, Ty to masz ale przejścia z tą maską Szybki pomalowane perfekcyjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Kolejny kłopocik mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy, w twoim przypadku nie ma chyba problemów co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 Widocznie jakieś fatum ciąży na tym modelu, ale za to szybki wyglądają extra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi