skala72 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Chodnik i ulica rewelacja, ale ta ruina coś nie pasuje, za bardzo ruinowata względem chodnika i ulicy. Masz zamiar trochę zrujnować chodnik i ulicę, jakaś mała barykada przy wyjściu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Stan obecny można określić jako wstępny i surowy. Zagruzowywanie obecnie w toku. Prace nieco spowolniły, bo ostatnio męczę Tie Interceptora i SEG-88 w konkursie na forum Galaxy Kits. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 WOW, to też moja galaktyka. Podaj linka do Taja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 WOW, to też moja galaktyka. Podaj linka do Taja. Proszę bardzo: TIE http://www.galaxykits.com/forum/viewtopic.php?id=409&title=[warsztat]_172_tie_intercptor_-_fine_molds.html SEG-88 http://www.galaxykits.com/forum/viewtopic.php?id=410&title=[warsztat]_135_seg-88_easy_rider_-_mak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Kabina zrobiona w dechę, a ten Swoop na jednym kółku to rewelacja. Na początku myślałem, że to BH z SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Długo mnie tu nie było... W końcu mały szef pozwolił trochę podłubać. Zagruzowałem podstawkę. Zacząłem też szykować figurki, bo czas najwyższy skończyć z Myszką. Załoga: Piechurzy (pewnie wybiorę na końcu jednego lub dwóch) Teraz czas na podkład i wreszcie malowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Świetne gruzowisko .Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Świetne gruzowisko .Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało po malowaniu. Mam nadzieję, że lepiej niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Nie powinieneś już iść spać? Co to za cegły luzem Wygląda bardzo obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Scenka zapowiada się godnie... cieszę się że wróciłeś do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Nie powinieneś już iść spać? Co to za cegły luzem Wygląda bardzo obiecująco. Aktualizację wrzuciłem tuż przed pójściem do łóżka. Cegły to profil mozolnie cięty. Scenka zapowiada się godnie... cieszę się że wróciłeś do tego modelu Ja też się cieszę, że udało mi się znaleźć trochę czasu na to. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 Standardowo najpierw poszedł podkład po całości a dalej pierwsze kolory Tyle na dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 . Super to wygląda po podkładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 A czy wiecie co by się stało z tym brukiem po wjechaniu Mausa ? No ale to SF. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Kurz i pyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 No piękne te ruinki! Pamiętasz może o podstaweczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Podstawka wygląda znakomicie A czy wiecie co by się stało z tym brukiem po wjechaniu Mausa ?No ale to SF. Pzdr A tu racja bruk po przejeździe 188ton wyglądałby nieco słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Nie wiem czy czasami zamiast po ulicy jeździłby w kanałach pod nią ;) Ale robota modelarska przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Lipca 2012 Autor Share Napisano 24 Lipca 2012 To jest porządny niemiecki, przedwojenny bruk i może wytrzymać więcej Radku pamiętam, tylko ostatnio nie miałem czasu nic odlewać. Może w końcu w tym tygodniu... (Piotrek też ma obiecane.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 To jest porządny niemiecki, przedwojenny bruk i może wytrzymać więcej Radku pamiętam, tylko ostatnio nie miałem czasu nic odlewać. Może w końcu w tym tygodniu... (Piotrek też ma obiecane.) No to kurde musi to być jakiś kosmiczny bruk o ile dobrze pamiętam to w tamtych latach żaden most w europie nie potrafiłby udźwignąć tą myszkę. I tak mi się podoba i czekam na dalsze odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 To jest porządny niemiecki, przedwojenny bruk i może wytrzymać więcej I trzymajmy się tej wersji oraz portek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 To jest porządny niemiecki, przedwojenny bruk i może wytrzymać więcej I trzymajmy się tej wersji oraz portek mamy Otóż to W międzyczasie pojawiło się nieco koloru na podstawce. Efekty poniżej: Ciąg dalszy wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie . Może na ścianie przyklej jakieś wydrukowane plakaty z neta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie . Może na ścianie przyklej jakieś wydrukowane plakaty z neta. Masz podgląd na moje biurko? Plakaty już wydrukowane, czekają na swoją kolej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Sierpnia 2012 Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Kupę czasu pewno sie taką podstawkę maluje, co? Ładna jest. Ale jak dojdą pigmenty to już będzie wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi