Przemo1CK Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Witam! Kolejny po T-70 bergeschlepper modelik, tym razem Miniart z wieżą. Malowanie standardowo Pactrami, reszta chemikalia własnej produkcji + AK Interactive. Model przedni, składa się świetnie. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Witam. Moim zdaniem bardzo ładny wręcz klimatyczny modelik. Subtelnie ubrudzony i zwerniksowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Mi też się bardzo podoba.Nie przesadzone ślady eksploatacji oraz ładne malowanie.Nie wytrzymałem i sam przed chwilą sobie takiego zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Kolejny pięknie wykonany model. Jak zwykle jest na co popatrzeć, pomimo, że nie przepadam amerykańskimi i radzieckimi pojazdami z niemieckich barwach. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Bardzo mi się podoba. Ostatnie zdjęcie: brudna wanna genialnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Wizualnie-ciekawy- jak zwykle w Twoim warsztacie- Gratuluję cierpliwości podczas montażu gąsienic! Zastosowanie siatek nad silnikiem i tylą płytą poprawiłoby wygląd, a i co do grubości błotników też można by mieć trochę zastrzeżeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Czysta robota ciekawa modulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Jak zwykle ciekawa modulowanie kolorów. Jesteś jednym z tych modelarzy, którzy gdyby malowali obrazy, to bym na pewno kilka powiesił w domu i wydał na nie sporo kasy. Jedno co mi nie pasi to te zbyt czyste kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Model super oprócz kalek które kolorystycznie odstają od reszty - za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Czołem ! Dzięki panowie, zwłaszcza dzięki Mierzu. Takie komentarze czyta się z przyjemnością Tak coś w tym jest, problem z kalkami po raz kolejny. Nie wiem czemu, może przyzwyczajenie... Kalki kładę zaraz po malowaniu i gdzieś i tak to wyczyszczę do nowości. Wezmę to pod uwagę za moment przy T-60, bo brudzing czeka Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Bardzo dobry modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Gratuluje fajnego modelu ! Musze taki zakupić , czekam na Twojego T-60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi