temir 2 Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 Witam! Jak w tytule : Uprzedzając ewentualne pytania: wobec dużej ilości wariantów zabudowy wersji warsztatowej, model powstał w oparciu o pojazd znajdujący się na terenie warsztatów remontowo-rekonstrukcyjnych „Military Zone” w Bielsku-Białej. Pozdrawiam! P.S. Prośba do kolegów forumowiczów : gdyby ktoś posiadał jakieś materiały na temat STARA 660 (lub też innych samochodów ciężarowych używanych przez WP) a zechciałby się nimi podzielić byłbym niezmiernie wdzięczny! Pomogłoby to przy opracowywaniu kolejnych wersji nadwozia! Pzdr. Cytuj
Złośliwiec Napisano 9 Października 2011 Napisano 9 Października 2011 temir 2 wiadomo kiedy Staruszek będzie w sprzedaży? Cytuj
kret69 Napisano 10 Października 2011 Napisano 10 Października 2011 Witam, kierujac sie wylacznie wlasnym interesem wnosze o wziecie pod uwage zabudowy Sarna 2. Co prawda na podwoziu 266 (ktorego juz produkujecie), ale to dosyc wszechstronnie zagospodarowywana zabudowa (takze medycznie ;) ). Wyglada to tak: http://www.mon.gov.pl/pliki/File/uzbrojenie_wlad/logistyka/sarna.html - tu troche materialow zrodlowych, choc nie takie jakie bylyby potrzebne, przyznaje. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Cytuj
skala72 Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 temir 2 wiadomo kiedy Staruszek będzie w sprzedaży? Już jest w sprzedaży: http://www.sklep.tankmodels.pl/2680-star-660-warsztat.html Topic o nowościach z Tololoko Cytuj
skala72 Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Kilka fotek sklejonego modelu. Brakuje jeszcze elementów fototrawionych, które oczywiście są w zestawie. Przeniosłem, numerki Starów mi się po merdały. Cytuj
pioter Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Temir, powiem krotko: najlepsze matki w 1/72 !!!! Cytuj
temir 2 Napisano 24 Października 2011 Autor Napisano 24 Października 2011 Witam! Temir, powiem krotko:najlepsze matki w 1/72 !!!! To ja też krótko: Pozdrawiam! Cytuj
norick Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Cytuj
Panzer4 Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Z tego co usłyszałem w Lublinie to nikt go nie zrobi. Cytuj
skala72 Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Z tego co usłyszałem w Lublinie to nikt go nie zrobi. Dobrze słyszałeś Panzer. Więc jak na razie można się cieszyć skalą 1/72. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi