temir 2 Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 Witam! Jak w tytule : Uprzedzając ewentualne pytania: wobec dużej ilości wariantów zabudowy wersji warsztatowej, model powstał w oparciu o pojazd znajdujący się na terenie warsztatów remontowo-rekonstrukcyjnych „Military Zone” w Bielsku-Białej. Pozdrawiam! P.S. Prośba do kolegów forumowiczów : gdyby ktoś posiadał jakieś materiały na temat STARA 660 (lub też innych samochodów ciężarowych używanych przez WP) a zechciałby się nimi podzielić byłbym niezmiernie wdzięczny! Pomogłoby to przy opracowywaniu kolejnych wersji nadwozia! Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Złośliwiec Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 temir 2 wiadomo kiedy Staruszek będzie w sprzedaży? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Witam, kierujac sie wylacznie wlasnym interesem wnosze o wziecie pod uwage zabudowy Sarna 2. Co prawda na podwoziu 266 (ktorego juz produkujecie), ale to dosyc wszechstronnie zagospodarowywana zabudowa (takze medycznie ;) ). Wyglada to tak: http://www.mon.gov.pl/pliki/File/uzbrojenie_wlad/logistyka/sarna.html - tu troche materialow zrodlowych, choc nie takie jakie bylyby potrzebne, przyznaje. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 temir 2 wiadomo kiedy Staruszek będzie w sprzedaży? Już jest w sprzedaży: http://www.sklep.tankmodels.pl/2680-star-660-warsztat.html Topic o nowościach z Tololoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Kilka fotek sklejonego modelu. Brakuje jeszcze elementów fototrawionych, które oczywiście są w zestawie. Przeniosłem, numerki Starów mi się po merdały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pioter Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Temir, powiem krotko: najlepsze matki w 1/72 !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Witam! Temir, powiem krotko:najlepsze matki w 1/72 !!!! To ja też krótko: Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norick Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Z tego co usłyszałem w Lublinie to nikt go nie zrobi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Z tego co usłyszałem w Lublinie to nikt go nie zrobi. Dobrze słyszałeś Panzer. Więc jak na razie można się cieszyć skalą 1/72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Witam, Czy można to gdzieś jeszcze kupić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts