temir 2 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Witam! Jak w tytule : Uprzedzając ewentualne pytania: wobec dużej ilości wariantów zabudowy wersji warsztatowej, model powstał w oparciu o pojazd znajdujący się na terenie warsztatów remontowo-rekonstrukcyjnych „Military Zone” w Bielsku-Białej. Pozdrawiam! P.S. Prośba do kolegów forumowiczów : gdyby ktoś posiadał jakieś materiały na temat STARA 660 (lub też innych samochodów ciężarowych używanych przez WP) a zechciałby się nimi podzielić byłbym niezmiernie wdzięczny! Pomogłoby to przy opracowywaniu kolejnych wersji nadwozia! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 temir 2 wiadomo kiedy Staruszek będzie w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Witam, kierujac sie wylacznie wlasnym interesem wnosze o wziecie pod uwage zabudowy Sarna 2. Co prawda na podwoziu 266 (ktorego juz produkujecie), ale to dosyc wszechstronnie zagospodarowywana zabudowa (takze medycznie ;) ). Wyglada to tak: http://www.mon.gov.pl/pliki/File/uzbrojenie_wlad/logistyka/sarna.html - tu troche materialow zrodlowych, choc nie takie jakie bylyby potrzebne, przyznaje. Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 temir 2 wiadomo kiedy Staruszek będzie w sprzedaży? Już jest w sprzedaży: http://www.sklep.tankmodels.pl/2680-star-660-warsztat.html Topic o nowościach z Tololoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Kilka fotek sklejonego modelu. Brakuje jeszcze elementów fototrawionych, które oczywiście są w zestawie. Przeniosłem, numerki Starów mi się po merdały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Temir, powiem krotko: najlepsze matki w 1/72 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Witam! Temir, powiem krotko:najlepsze matki w 1/72 !!!! To ja też krótko: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norick Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Z tego co usłyszałem w Lublinie to nikt go nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 No to czekam na 1-35 Ciekawe kto go pierwszy popelni Z tego co usłyszałem w Lublinie to nikt go nie zrobi. Dobrze słyszałeś Panzer. Więc jak na razie można się cieszyć skalą 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Witam, Czy można to gdzieś jeszcze kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi