adam juszczak Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Model z gatunku science-fiction.Będzie złożony z dwóch modeli i blaszek Parta. Wygląd prawdopodobny Materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 No się doczekałem warsztatu! Mysle, że ujawnisz metodę wykonywania podstawek i roślinności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Tym razem otoczenie będzie raczej "miejskie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 No to się zapowiada hicior sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Chciałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Będzie na co popatrzeć. Masz we mnie wiernego kibica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Ja również pozwolę sobie klapnąć na widowni, na pewno będzie na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Października 2011 Autor Share Napisano 11 Października 2011 Zakryłem przedział bojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 Pierwsze elementy Parta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Dużo blacharki. Robi się jeszcze ciekawiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 A będzie jeszcze więcej,bo bez blaszek byłaby nędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Wstępne dopasowanie elementów wieży, ...I dopasowanie na kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Normalnie to ludzie kupują model i dodatki blaszane. W twoim przypadku to blachy a model to dodatek. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Dzięki.A blachy są niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Dorzuciłem kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Nie mogę doczekać się końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Prawie całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Wiem że planujesz si-fi, a jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Wieża w minii.Kadłub Dunkelgelb pokryty kamuflażem - brązowe wężyki.Całość planuję nieco "pozdzierać" techniką lakieru do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Fajnie już się prezentuje i wygląda na większą skalę. To co Ci radzili na innym forum żebyś zmył lakier bo masz brzydką fakturę to nie do końca mają rację. Ta faktura zniknie gdy na koniec psikniesz mat.Zobacz jak moja Puma wyglądała po sido jak by ją ktoś piaskiem obsypał (8 strona mojego wątku) A teraz po macie nie ma nawet po niej śladu Edytowane 23 Października 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 W międzyczasie zacząłem podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 gdy na koniec psikniesz mat To się stało właśnie po macie.A powłokę już starłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 A to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi