Mierzu Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 A nie lepiej po prostu zamalować to nazwę i na to walnąć "Adama"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Co myślicie? Fajny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Strasznie mi się podoba Twoje wykonanie. To fakt, sprawdziłem teraz w gazecie, podwozie jest nie prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Pocisk wycieniowany fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 25 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2012 Brudzenie ciąg dalszy. Na razie zostanie Ziu(tek), robię model na konkurs i chce zdążyć. A że jednocześnie mam sesje to jestem pod presją czasu. Może później przemienię go na Adama. Kurczę taka zabawa przy tym modelu że chyba kiedyś zrobię sobie jednego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Super to wychodzi. Taki kloc w jednolitym malowaniu a dzięki cieniowaniu i brudzeniu nabrał życia.A ja nabrałem chęci na zrobienie tego modelu . Ogromne brawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Wykonanie super. Podoba mi się ten napis na bombie. Fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 To nie żadna bomba tylko pocisk ew granat. Bomba jest tylko lotnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Bomba czy co innego, wiadomo o co chodzi Powoli zbliżamy się do finishu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Bomba czy co innego, wiadomo o co chodzi Dokładnie Czasem błędy się wkradają No to kończ i pokazuj efekt końcowy. Chętnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Świetnie Ci wychodzi to brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Dla mnie bomba, oczywiście chodzi mi o malowanie i brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 To nie żadna bomba tylko pocisk ew granat. Bomba jest tylko lotnicza. Bomba, bomba Panowie! Ten model to bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Model super. Ale żeby nie było za idealnie to na zdjęciach gąsienic widać, że coś jakby zwisy nie były jednakowe. Ale przecież mogły się tak ułożyć, więc się tym nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2012 Galeria viewtopic.php?f=68&t=31236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi