revicess Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2012 czy może być takie cos ?? a tu mam jeszcze takie trzeba to jakoś rozmieścić Planuje wyrzeżbić jeszcze w tym te kamienie i zasypać to górą gruzów i może zabić drzwi dechami lub coś w tym stylu co myślicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Jak zrobiłeś tą fakturę ? Wygląda ładnie z tego co widać na tych kiepskich fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2012 za fotki przepraszam a faktura pierw druciak a potem papier ścierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Fajnie idzie Ci odlewanie. Moze taki nielad? Zdjecie IPMS Ireland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 Siemka popracowałem jeszcze troszke nad budynkiem i z glinki samoutwardzalnej zrobiłem pare cegiełek żeby dać tak tylko na wierzch gruzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Nie za wielkie te cegły? Wydają się być ogromne. Budynek ładnie zrobiony - bardzo mi się podoba.Ciekawy jestem jaki to da efekt po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 te szare cegły a nie te białe :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Fajnie ze w końcu coś ruszyło ale te siwe cegiełki na zdjęciach wyglądają na sporawe pisałem już wcześniej, na mojehobby masz cegielki w rożnych kolorach od Dudusia 100sz za 7 zl a 1000sz za 47 zl, i w ogóle fajny ten rozwalony budynek jest ale skoro ma on być z cegły to raczej te cegły były w jednakowej wielkości i ułożone jedna koło drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 heh on ma być z kamienia parter a gora z cegly tylko u gory nie bede zezbil tylko tynk beedzie. a tak sie składa ze dudus ma sklep kilometr od mojego domu: ) ciesze sie ze sie podoba: d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 heh on ma być z kamienia parter a gora z cegly tylko u gory nie bede zezbil tylko tynk beedzie. a tak sie składa ze dudus ma sklep kilometr od mojego domu: ) ciesze sie ze sie podoba: d Chyba że tak, to wszystko wyjaśnia Czekam na dalsze postępy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 No podoba. Będą jakieś figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2012 może jak się naucze robić figurki to kiedyś tak raczej cały czas pomysły na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Skoro to kamienie to jest ok . Na tynk możesz użyć masy vallejo white stone. Można go później podobno fajnie zdzierać odsłaniając cegły. Daje to bardzo ładny,realistyczny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Witam ponownie skleiłem podłoge nie jest chyba powalajająca , przyłożona na such sami oceńcie czy lepiej z czy bez a może coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Jest ok, tylko przeszlifuj je delikatnie coby równo do ściany przylegały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Nie za wielkie te dechy? I trochę się za równo urwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 dlatego chyba z nich zrezygnuje postaram się wymyślić coś innego pogram w COD 2 może mnie coś zainspiruje ...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Zrób je o połowe węższe i będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 Myśle że to wygląda troche lepiej przynajmniej nie jest zrobione z patyczkow po lodzie ;p W zasadzie podłoga nie jest tak strasznie potrzebna ale może kiedyś jakies figurki trafią na dioramke więc moze się przydać Jakie wasze zdanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Możesz dać zdjęcie z daleka całego domu (bo nie widać jak to ma być). Ta podłogo to z tyłu domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2012 Prosze bardzo ,oczywiście że z tylu A tu jeszcze tynk który zrobiłem z wody gipsu i wikolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Jeżeli już podłoga była by kładziona na belkach zamiast murowanego stropu, to belki te były by dość dużej grubości a z tego co widzę na fotkach to są to zwykłe dechy. Poprzedni układ bardziej mi się podobał, tylko deski trochę węższe, trochę bardziej wysunięte Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Ta wcześniejsza podłoga była lepsza tylko zrób jak GrzesiekW mówił żeby zrobić węższe dechy i połamane w różnych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Tak jak koledzy mówią - poprzednia wersja i cieńsze dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 Tak już chyba zostawie I jak lepiej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi