Archelaos Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Witam, Przedstawiam mojego najnowszego ulepka. Figurka powstała w oparciu o zdjęcie ze zbiorów Muzeum Powstania Warszawskiego: http://www.1944.pl/galerie/fototeka/foto/3197/kategoria/90 Do poprawki jeszcze czapka, ale reszta już prawie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Będę podgądał. Nie ma zbyt wielu pań na forum. Jak taka igurka powstaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 ładna praca, tylko czy nie dałoby się wcisnąć czapki nieco bardziej na głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 3 Listopada 2011 Autor Share Napisano 3 Listopada 2011 Co robić, jeśli tak była noszona? Zrobię nową czapkę, ale nie jestem jeszcze pewien jak uniknąć nienaturalności i jednocześnie zachować wierność zdjęciu fragment fotki zalinkowanej w pierwszym poście. Źródło: Muzeum Powstania Warszawskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 przesunąć ciut w lewo i minimalnie obniżyć - może by zadziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Albo zdjąć jej czapkę całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Wersja bez czapki też jest planowana Fotki z nową czapką - jest teraz bardziej zaokrąglona w rzucie z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Może się czepiam ale jej prawa ręka coś nienaturalnie wygląda (1 zdjęcia wątku). Mimo to wielki podziw, ja bym sobie nie dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi