slawekmalysek Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 ło Jezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Btw.2. To po co piszesz nie w temacie kolego Myszkin? Coś cię zabolało? Ty zawsze tak robisz to co ja nie mogę "EKSPERCIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Nie, bo nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Nie, bo nie na temat. Nie zaśmiecaj wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 A mi się ten mikrob podoba. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Witam wiem ze troche pozno, ale czy podwozie nie siedzi za nisko ? Gorna krawedz belki nosnej powinna byc na rowni z dnem wynny. Nity (szkoda ze ich nie robiles) w Parcie robi sie bardzo prosto, wytrawione miejsca wyciskasz lekko dlugopisem na twardej gumie. Gratuluje cierpliwosci, u mnie lezy ten zestaw od 8 lat na gornej polce i nigdy nie moglem sie zdecydowac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Podwozie siedzi dobrze, były tam takie zatrzaski i pasuje wszystko. Jakbym dał niżej to bym musiał dawać kliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Nie chodzi mi o to czy dobrze doklejone tylko czy nie jest to blad producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Marca 2012 Autor Share Napisano 24 Marca 2012 Nie chodzi mi o to czy dobrze doklejone tylko czy nie jest to blad producenta. Możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Powinno być tak: All fotki TK-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Próbowałem trochę korygować to podwozie ale po lekko uszkodzonej gąsienicy dałem sobie spokój. Jest to raczej nie wykonalne. Trzeba by wszystko pourywać, za szpachlować oryginalne otwory na belki i wywiercić nowe. Ostatnio bardzo mi się podobają te maluchy, kto wie może i sam sobie zafunduje jakaś tankietkę Parta, tyle, że nie będę jej malowałem tylko zostawię na złoto. Mimo braku internetu ostatnimi czasy, dorzucam porcje fotek na których "maluszek" czeka tylko na karabin. I znowu brak słońca = trochę gorsze fotogramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Zdjęcie z paluchami jest najlepsze. Mikrus, ale fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Od 5.00 rano pracowałem i transporter jest gotowy do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 No stary ja w samolotach uciekam do 48ki a ty taką biżuterię robisz kiedy to było jak blaszki Parta/jak tylko pierwsze w polsce się pojawiły/do BF 109 g-6 z Italerii ,lepiłem przy byle jakiej żarówce i bez penset ,dzisiaj nawet go oglądałem /silnik od podstaw na przykład/ Zajebiście Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi