albert091283 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Witam Po mimo kilku zaczetych projektów postanowiłem dołączyć do rywalizacji. Modelik jak wykonam będzie to nieco zmodyfikowana,poprawiona skorupka Plastyk z 1986 r Malowanie jeszcze nie wiem ale któreś z niżej zaprezentowanych. In-box Kalkomanie mojego projektu (drukują się) Przygotowałem rysunki kratownicy skrzydeł i stateczników w skali na podstwie których będę wprowadzał zmiany. Pozdrawiam Albert Dębowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Ło masz i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 No, aż z wrażenia trzonek od mietły pękł Albert, siadam w pierwszym rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Gwoli ścisłości. Czy jest to model firmy "Plastyk" czy PZW z Siedlec? 1986 rok pachnie mi Siedlcami i... czy może brać udział w konkursie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 MasterCraft pakuje te wypraski w swoje pudła więc chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Gwoli ścisłości. Czy jest to model firmy "Plastyk" czy PZW z Siedlec? 1986 rok pachnie mi Siedlcami i... czy może brać udział w konkursie? Jak mi się wydaje jest dokładnei to samo te same formy tylko rok inny a w regulaminie napisano wszystko co pakują obecnie W/W firmy. Dokładnie jest to firma PZW POLSKIE ZAKŁADY WYTWÓRCZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Żeby nie było wątpliwości: jest też pakowany przez MasterCrafta, więc może. Osobiście mam sentyment do tego modelu. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Witam Cię serdecznie - widzę że przejawiasz swoją sympatię do tego modelu również w konkursie - bardzo fajnie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 18 Listopada 2011 Autor Share Napisano 18 Listopada 2011 Witam Cię serdecznie - widzę że przejawiasz swoją sympatię do tego modelu również w konkursie - bardzo fajnie, powodzenia Sympatia obdarzam wszystkie latadełka które maja w nazwie RWD... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Powodzenia i wytrwałości, cierpliwości i czego tam jeszcze trzeba będzie, by zbudować porządną 8-kę z DWL. Ruszyłeś z projektem, który miałem w planach, ale nieco później w oznaczeniach SP-AMT, także ja obstawiam białą 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 18 Listopada 2011 Autor Share Napisano 18 Listopada 2011 Powodzenia i wytrwałości, cierpliwości i czego tam jeszcze trzeba będzie, by zbudować porządną 8-kę z DWL. Ruszyłeś z projektem, który miałem w planach, ale nieco później w oznaczeniach SP-AMT, także ja obstawiam białą 11. Zrobię wszystko co w mojej mocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 19 Listopada 2011 Autor Share Napisano 19 Listopada 2011 Jak przystało na porządną firmę i w tym przypadku chłopaki nie zawiedli i dali kilo plastiku za dużo ale na tym polega cała zabawa z ponad 25-cio letnimi modelikami. Zatem skrobak. pilnik, trochę papieru ściernego w dłoń i do dzieła. (głowie też się to nie spodobało) Burty kabiny pozbyły się po 1mm plastiku po obu stronach. Zacząłem również wygładzać stery wysokości i kierunku. Pzdr Albert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Burty kabiny pozbyły się po 1mm plastiku po obu stronach. Zacząłem również wygładzać stery wysokości i kierunku. Jakieś deja vu tu widzę, ale patrzę z takim spokojem, piwkiem w ręku, wygodnie siedząc. Nie muszę kombinować co i w jakiej kolejności składać, fajnie. a, no i mogę się trochę powymandrzać. Na sterach zaznaczysz wzmocnienia, czy będą gładkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Hej! No i będzie kolejny fajny "erwudziak" ma forum Czekam na dalszy ciąg Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi