albert091283 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Witam Po mimo kilku zaczetych projektów postanowiłem dołączyć do rywalizacji. Modelik jak wykonam będzie to nieco zmodyfikowana,poprawiona skorupka Plastyk z 1986 r Malowanie jeszcze nie wiem ale któreś z niżej zaprezentowanych. In-box Kalkomanie mojego projektu (drukują się) Przygotowałem rysunki kratownicy skrzydeł i stateczników w skali na podstwie których będę wprowadzał zmiany. Pozdrawiam Albert Dębowski. Cytuj
Artek82 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 No, aż z wrażenia trzonek od mietły pękł Albert, siadam w pierwszym rzędzie Cytuj
erkamo Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Gwoli ścisłości. Czy jest to model firmy "Plastyk" czy PZW z Siedlec? 1986 rok pachnie mi Siedlcami i... czy może brać udział w konkursie? Cytuj
Piotrek.S. Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 MasterCraft pakuje te wypraski w swoje pudła więc chyba można Cytuj
albert091283 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Napisano 17 Listopada 2011 Gwoli ścisłości. Czy jest to model firmy "Plastyk" czy PZW z Siedlec? 1986 rok pachnie mi Siedlcami i... czy może brać udział w konkursie? Jak mi się wydaje jest dokładnei to samo te same formy tylko rok inny a w regulaminie napisano wszystko co pakują obecnie W/W firmy. Dokładnie jest to firma PZW POLSKIE ZAKŁADY WYTWÓRCZE. Cytuj
karambolis8 Napisano 17 Listopada 2011 Napisano 17 Listopada 2011 Żeby nie było wątpliwości: jest też pakowany przez MasterCrafta, więc może. Osobiście mam sentyment do tego modelu. Powodzenia! Cytuj
tombie01 Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Witam Cię serdecznie - widzę że przejawiasz swoją sympatię do tego modelu również w konkursie - bardzo fajnie, powodzenia Cytuj
albert091283 Napisano 18 Listopada 2011 Autor Napisano 18 Listopada 2011 Witam Cię serdecznie - widzę że przejawiasz swoją sympatię do tego modelu również w konkursie - bardzo fajnie, powodzenia Sympatia obdarzam wszystkie latadełka które maja w nazwie RWD... Cytuj
jarek38 Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Powodzenia i wytrwałości, cierpliwości i czego tam jeszcze trzeba będzie, by zbudować porządną 8-kę z DWL. Ruszyłeś z projektem, który miałem w planach, ale nieco później w oznaczeniach SP-AMT, także ja obstawiam białą 11. Cytuj
albert091283 Napisano 18 Listopada 2011 Autor Napisano 18 Listopada 2011 Powodzenia i wytrwałości, cierpliwości i czego tam jeszcze trzeba będzie, by zbudować porządną 8-kę z DWL. Ruszyłeś z projektem, który miałem w planach, ale nieco później w oznaczeniach SP-AMT, także ja obstawiam białą 11. Zrobię wszystko co w mojej mocy!! Cytuj
albert091283 Napisano 19 Listopada 2011 Autor Napisano 19 Listopada 2011 Jak przystało na porządną firmę i w tym przypadku chłopaki nie zawiedli i dali kilo plastiku za dużo ale na tym polega cała zabawa z ponad 25-cio letnimi modelikami. Zatem skrobak. pilnik, trochę papieru ściernego w dłoń i do dzieła. (głowie też się to nie spodobało) Burty kabiny pozbyły się po 1mm plastiku po obu stronach. Zacząłem również wygładzać stery wysokości i kierunku. Pzdr Albert Cytuj
jarek38 Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 Burty kabiny pozbyły się po 1mm plastiku po obu stronach. Zacząłem również wygładzać stery wysokości i kierunku. Jakieś deja vu tu widzę, ale patrzę z takim spokojem, piwkiem w ręku, wygodnie siedząc. Nie muszę kombinować co i w jakiej kolejności składać, fajnie. a, no i mogę się trochę powymandrzać. Na sterach zaznaczysz wzmocnienia, czy będą gładkie? Cytuj
Ipkinss Napisano 22 Listopada 2011 Napisano 22 Listopada 2011 Hej! No i będzie kolejny fajny "erwudziak" ma forum Czekam na dalszy ciąg Pozdrawiam Ipkinss Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi