eljazz Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Mając poczucie winy postanowiłem to naprawić . Skoro zamieściłem fotki na PWN to i na ulubionym Modelworku też moim skromnym zdaniem powinny się znaleźć. Model to stara Italerii+blachy Eduarda malowanie z instrukcji.Komentarze wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Bardzo mi się podoba. Super przybrudzony nie za mocno nie za słabo w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Kolejny bardzo udany model. Podoba mi się twój styl budzenia pojazdów. Możesz spróbować jakoś to opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Dlaczego "Katyusha", a nie "Katiusza"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Zastrzelić to mało , zaprowadzić do weterynarza i uśpić za kare. Nie mogłeś już go tez zrobić w Polskich barwach . Od razu by zyskał na wyglądzie , a tak to tylko 5- a nie szóstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Witaj kolego Eljazz Zaprezentowałeś kolejny ciekawy i całkiem do rzeczy wykonany model. Niestety oprócz braku polskich oznaczeń, problemem są same kalkomanie, które trochę widocznie odznaczają się na powierzchni drzwi. Czy nabłyszczyłeś powierzchnię przed ich nałożeniem i użyłeś płynów do kalek ? Poza tym model naprawdę fajnie się prezentuje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 25 Listopada 2011 Autor Share Napisano 25 Listopada 2011 Kornik! i nabłyszczyłem i użyłem płynów tylko po nałożeniu kalek dałem od razu lakier matowy i zacząłem brudzenie i myślę że to spowodowało twoje niezadowolenie, a dla czego nie polski: ten gwardyjski znak taki ładny???. Do M.M nie" zabijajcie mnie" pozdro . eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Mnie tam się podoba. Mam nadzieje , że wykonasz jakąś dioramę do niego/jej (no wiesz katiusza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Bardzo fajna Katiusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi