MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Hejka! Ostatnio napaliłem się na ten model i musiałem go zrobić. Robiłem go od poniedziałku więc 3 dniowa robota. Wyszedł tak: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Hm, ciekawy model. Choć zupełnie nie podoba mi się to coś na kołach. Wygląda, jakbyś nim przejechał przez mąkę rozsypaną na stolnicy. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 mi sie naprawde podoba, troche czysty z tylu (pokrywy silnika) a co do tempa pracy to niewiarygodne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Tył będzie brudzony jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 no to powodzenia na licytacji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Ja wymiękam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Świetny model! Swoją drogą będziesz na Memoriale w Osowie w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 W Osowie jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 VI OTWARTY OGÓLNOPOLSKI KONKURS MODELARSKIO MEMORIAŁ TADEUSZA RACKIEGO – GDAŃSK 2011 I. Miejsce zawodów: Gimnazjum Nr 33 przy Zespole Szkół Ogólnokształcących Nr 2 w Gdańsku, ul. Wodnika 57 80-299 Gdańsk-Osowa Jak widać tak , sam byłem nieco zdziwiony i myślę ,że nie jeden modelarz będzie próbował wbić się na weekend do Delfina z przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 3 dni, dobre sobie. Z moim tempem robiłbym ten model chyba 3 miesiące Generalnie podoba mi się, jest na czym oko zawiesić, fajnie dobrałeś kolory, ale mam wrażenie że model jest dość nierówny. Boki wyszły świetnie. Te wszystkie przetarcia, brud zacieki, po prostu super. Przednia płyta i płyta silnikowa już mniej mi się podobają. Są zdecydowanie za czyste do wyżej wspomnianych boków niszczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 "Zadek" przybrudzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Gdzie nie gdzie jest niedopracowany np. kola i tylna plyta ale w calosci prezentuje sie bardzo dobrze. Michale czym robiles brudzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Przydała by się jeszcze 3 dniowa podstawka i półgodzinna figurka i było by świetnie Chociaż teraz też zwala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 Nie sądze żeby koła były niedopracowane... No ale cóż nie wszystkim się dogodzi, a "znawcy" twierdzą inaczej. Dzięki Panowie za zainteresowanie tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 A spałeś i jadłeś chociaż? Model zwala z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2011 Autor Share Napisano 24 Listopada 2011 He he szczerze to słabo z tym spaniem... Wczoraj jakoś do trzeciej siedziałem... Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Niby mały szczegół, a przybrudzonym tyłem wygląda znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italerii Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Niesamowity model i pojazd, zazdroszczę talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Nie jestem entuzjastą "papierowych czołgów", ale Twój model wymiata. Brudzenie i malowanie tak realne, że skłonny byłbym uwierzyć, że to zdjęcia prawdziwego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 Boczne sciany zrobiles po prostu cudnie....wash , niszczonko i brud...I-liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Bardzo ładny model. Jak patrze na takie prace to się mocno zastanawiam nad powrotem do 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi