GrzesiekW Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Znowu mi twój warsztat przeleciał koło nosa. Oczywiście jak zawszę kibicuję. A tak na boku to pięknie idzie (jak zawsze-żadna nowość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Uważaj na piastę pierwszego koła jezdno - napędowego. Ona była nie ruchoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Uważaj na piastę pierwszego koła jezdno - napędowego. Ona była nie ruchoma. I bardzo ciezko ja dopasowac ja musialem rozwiercac otwor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Dzięki Konrad.Zaraz sprawdzę Rafał. Zapodkładowani i gotowi do malowania; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Chaos black? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Chaos black? Tak Konrad.Kupiłem na spróbowanie ten "magiczny podkład" Jak dla mnie to szkoda na niego kasy. Efekt taki sam jak po http://www.pielegnowacauto.pl/podklad-spray-szary-dupli-color-car-s-400ml.html Nie mogę uwierzyć,że ja lakiernik dałem się na to nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 A ten Dupli dobry jest? gdzie to kupić można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jest bardzo dobry. Występuje w 3 kolorkach;czarny,biały i szary. Ja kupuję w castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Duplikolor dobry ale Motip najlepszy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 No nie ja się pakuję zabieram zabawki i idę do domu. Czemu nikt nie robi takich w 1:48 A na poważnie świetny model, jak patrze na te wszystkie cacka w 1:35 to mnie kusi żeby skale zmienić. Zasiadam i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Witam. No to zachęcam, zachęcam. Mam nadzieję, że jest to ostatnie przemalowanie tego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że jest to ostatnie przemalowanie tego pojazdu. Wojtek ale Betka nie była przemalowywana. To jej pierwsze kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 To jej pierwsze kamo I nas Piotrze nie zawiedziesz i zmywanko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Proszę Moderatora o zamknięcie wątku,gdyż nie będzie on już kontynuowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Co?! Chyba ta wizyta jednak sie odbedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 I Twój awatar może stać się rzeczywistością . Pewnie masz swoje powody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ma - też go denerwuje ciągłe pisanie o zmywaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Do Admina. Proszę o nie zamykanie tego wątku i danie mojemu przyjacielowi chwili na odpoczynek. Do chłopaków Dobra, koniec z tym. Ja już więcej też nie będę . Do Piotra Proszę kontynuuj ten wątek choćby tylko że względu na to, że bardzo mi się podoba, a twoje relacje i umiejętności są naprawdę świetne. Wiem że co za dużo to niezdrowo i może trochę przesadziliśmy z tym. Ale myślę że wszyscy dażą cię sympatią i nikt nie chciał cię urazić. Proszę zmienić zdanie. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Witam. Konrad, może akurat ten model obyłby się bez zmywania. Poza tym zapewne przyjechalibyście na herbatkę. Szkoda, że nie skończysz tego modelu, bo Bt-7 to ciekawy projekt. A może to po prostu zachęcenie do pisania i zainteresowani się tym postem ( miejmy nadzieję ) ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ma - też go denerwuje ciągłe pisanie o zmywaniu... A co Wy tacy wrażliwi jesteście ,często myjecie modele to i takie komentarze zreszta jak na forum publikujecie to trzeba sie liczyc z taką reakcją czytajacych.Po za tym nikt złosliwie ani Tobie ani Piotrkowi nie zwracał uwagi ,wszystko było w formie żartu Piotr co tam się wydarzyło ,że zamykasz ten ciekawy warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Nie odpuszczaj. Znajdą się przecież fani Piotra, którzy będą kibicować mu do końca (w tym ja). Dawaj dalej i nie przejmuj się żartami kolegów (to z podziwu do towich pięknych prac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Model został sprzedany Panowie. To cała tajemnica. Nie ma co kontynuować niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ale będzie, jakiś następca, coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ale będzie, jakiś następca, coś nowego? Pewnikiem coś tam kiedyś Grzesiek będzie Na razie idą święta i pełno roboty w domu,brak czasu jak u wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 OOooo niee a tak się napaliłem na tego BT-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi