grimpow Napisano 8 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2011 Chyba się zesram z wrażenia. Boooooooooooooooooomba !!!!!!!!! Wow Nie podejrzewałem nawet że mój projekt wywoła takie reakcje Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Super! Właśnie kilka dni temu znów zacząłem oglądać "Allo allo", a tu taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Dosłownie 2 dni temu oglądałem znowu pierwsze odcinki, a tu taka dioramka. Podziwiam, bo wiem jak trudno jest budować ze zdjęć. Wymiarowanie i trzymanie proporcji mnie dobija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Projekt rewelacja. Bardzo dużo różnych smaczków ukryłeś na tej makiecie. No i jest mój ulubiony bohater - biedny sprzedawca cebuli. Gratuluję udanej scenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Serialu nie lubię, ale bardzo fajna diorama!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Dosłownie 2 dni temu oglądałem znowu pierwsze odcinki, a tu taka dioramka. Podziwiam, bo wiem jak trudno jest budować ze zdjęć. Wymiarowanie i trzymanie proporcji mnie dobija. No to nie dałbyś rady robić dokumentacji elewacji budynków W zasadzie jest to proste (po kilku latach pracy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Bardzo piękna Diorama.A tak przy okazji skąd masz butelki w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Bardzo piękna Diorama.A tak przy okazji skąd masz butelki w 1/72? Hej, Dzięki. Już gdzieś tam pisałem. Butelki i zastawa stołowa to zestawy Preisera ale w H0, całkiem dobrze pasują takie rzeczy. Niestety ludziki byłyby już za małe, a wybór byłby większy niż w 1/72 :( p.s. to jedyna rzecz zakupiona jako gotowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Widac żeś roboty w to wsadził od groma i ciut ciut. Jest co chwalić. A gdzież Rene schował angielskich pilotów? Super praca pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Pytanie rzecz jasna retoryczne. Fajno że ich dodałeś do mój ulubiony watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Killer Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Przez całą galerię zdjęć uśmiech nie schodził mi z twarzy a najszerszy był gdy dostrzegłem dwóch angielskich lotników. Po prostu rewelacja! Ukłony i wyrazy szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi