Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chyba się zesram z wrażenia. Boooooooooooooooooomba !!!!!!!!!

Wow Nie podejrzewałem nawet że mój projekt wywoła takie reakcje

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano

Super! Właśnie kilka dni temu znów zacząłem oglądać "Allo allo", a tu taka niespodzianka

Napisano

Dosłownie 2 dni temu oglądałem znowu pierwsze odcinki, a tu taka dioramka. Podziwiam, bo wiem jak trudno jest budować ze zdjęć. Wymiarowanie i trzymanie proporcji mnie dobija.

Napisano

Projekt rewelacja.

Bardzo dużo różnych smaczków ukryłeś na tej makiecie.

No i jest mój ulubiony bohater - biedny sprzedawca cebuli.

Gratuluję udanej scenki.

Napisano

Serialu nie lubię, ale bardzo fajna diorama!!

Napisano
Dosłownie 2 dni temu oglądałem znowu pierwsze odcinki, a tu taka dioramka. Podziwiam, bo wiem jak trudno jest budować ze zdjęć. Wymiarowanie i trzymanie proporcji mnie dobija.

No to nie dałbyś rady robić dokumentacji elewacji budynków W zasadzie jest to proste (po kilku latach pracy)

Napisano
Bardzo piękna Diorama.A tak przy okazji skąd masz butelki w 1/72?

Hej,

Dzięki. Już gdzieś tam pisałem. Butelki i zastawa stołowa to zestawy Preisera ale w H0, całkiem dobrze pasują takie rzeczy. Niestety ludziki byłyby już za małe, a wybór byłby większy niż w 1/72 :(

p.s. to jedyna rzecz zakupiona jako gotowiec.

Napisano

Widac żeś roboty w to wsadził od groma i ciut ciut. Jest co chwalić. A gdzież Rene schował angielskich pilotów?

Super praca

pzdr

Napisano

Pytanie rzecz jasna retoryczne. Fajno że ich dodałeś do mój ulubiony watek.

• 1 month later...
  • 4 months later...
Napisano

Przez całą galerię zdjęć uśmiech nie schodził mi z twarzy a najszerszy był gdy dostrzegłem dwóch angielskich lotników. Po prostu rewelacja! Ukłony i wyrazy szacunku.