ups Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam. pancerek w obuwiu. Zostały naprawdę delikatne poprawki i jak znajdę chwilę czasu rozstawię stanowisko foto i popstrykam i będzie galeria. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Jest piękny, wspaniała robota. Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Zapraszam do galerii, zamieściłem tam więcej fotek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam! WOW! i tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotek Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Świetnie, po prostu świetnie ! Ps. Czy mógłbyś mi powiedzieć jak robiłeś te obicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Obicia to nic innego jak gąbka i pędzel 000/ Najpierw jasne , czyli kolor bazowy rozjaśniony białą, nastębnie jasne obicia wypełniłem brown cam. black od vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi