pankot13 Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 XF-60+H-79+H-11 Robert. Jest trochę ciemniejszy.To wina oświetlenia.Ale z założenia chciałem wyjść z jasnej bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Kurcze zdjęcia jak na życzenie . Mi się bardzo podoba, zimm wygląda świetnie, zresztą jak i inne detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Jest dobrze , z jasnością w sam raż wyciągaj detale , jeszcze jaśniejszym, potem brązowy albo pomarańczowy filtr i będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 wyciągaj detale , jeszcze jaśniejszym, Jaśniejszym to już chyba się nie da /może mój monitor tak przekłamuje ,u mnie jest praktycznie biały/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Mocne światło dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Daj Piotr jak możesz w dobrym świetle fotę,wtedy będzie można ocenic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Jaśniejszym to już chyba się nie da /może mój monitor tak przekłamuje ,u mnie jest praktycznie biały/ Uuu to zmień ustawienia,albo monitor Robert. Jutro wrzucę nowe foto. Na życzenie fotka pstryknięta w namiocie na szybko; Czy teraz jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Bardzo dobry kolor, dobra baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Zupełnie co innego ,teraz to jest żółty a nie biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Bardzo ładnie. Lecisz Piotrek z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Czy osłona MG na budzie nie jest przyklejona odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Jest przyklejona dobrze tylko jest ona złożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Dzięki za wyjaśnienie Konrad. Na razie tak to zmalowałem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Ładnie,zielony co to za kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 H422 Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Nie za jasna ta zieleń? No chyba że się później stłumi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Właśnie chciałem taki jasny Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Też mnie się wydaje ,że jest dobry do tego jasnego żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Będzie brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Dobre są, chemia w późniejszym czasie i tam dużo płomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Ładnie to wygląda, jak zwykle zresztą Dobra baza pod dalsze zabiegi upiększające... Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Maja 2012 Autor Share Napisano 29 Maja 2012 Dzięki Panowie. Konrad brązu nie będzie tylko same zielone plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Świetny odcień, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Małe co nieco do przodu; Teraz pozostało podmalować oporządzenie i wejdę na model z pigmentami. Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 A gdybym był młotkowym.... obtłukłeś go porządnie. Ale mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi