Michał96 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Kurde, świetnie wygląda Obicia gąbką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Tak Michał gąbka i pędzelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Coś pięknego, wszystko z wyczuciem i ze smakiem Jeszcze gdybyś mógł napisać step by step w jakiej kolejności stosowałeś kolejne zabiegi i jakim lakierem zabezpieczałeś w międzyczasie model to już w ogóle będzie idealnie Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Witam! Nieźle! Czekam na pigmentowanie i malowanie ekwipunku! Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Ładny, jakim kolorkiem malowałeś obicia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Bardzo fajny z jednym ale...Te obicia ,wszystkie w jednym kolorze jakby powstały w tym samym momencie,ale reszta ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Adam obicia nie są w jednym kolorze ,są i jasne i ciemne tak jak ma być,Pieknie Piotr tylko tymi pudrami go nie zasyp po sam strop bo szkoda tego młotkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Możesz zrobić zbliżenia na te obicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Może zdjęcia przekłamują młotkowania Tu przyznaję rację,precyzyjna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2012 Dzięki Panowie. Krzysiek nigdy nie wiem kiedy przestać młotkować(to wciąga) Kamil tak jak zawsze sido,obicia jasne,wash,obicia ciemne. Rafał zawsze używam tradycyjnie Valellejo MC 70822 I PA 302. Cloner zbliżenia wstawię następnym razem,nie chce mi się już dzisiaj rozkładać namiotu i lamp. Robert nawet nie wiem jeszcze jak podejść do niego z pigmentami.Zawsze gdy robię model z zimmeritem to mam z tym problem. Adam jeszcze zróżnicuje bardziej te obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Spoko , tylko nie za dużo pigmentów ,bo będzie szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Pierwsza mała przymiarka do podstawki. To tylko wersja próbna.Dojdą jeszcze drzwi ,framugi okien,słupy trakcji elektrycznej tramwaju itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 szykuje sie świetna dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dawałeś jakieś pigmenty? Bo jakoś mi się różowy na przodzie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Tak odrobinę na początek. To nie róż tylko MIG P415 - Pigment Light European Earth Może to wina światła słonecznego.U mnie na monitorze jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Taki ceglasty u mnie jest ten przód. Ten budynek to Miniart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Tak to Miniart. Ale chyba nie będę tego dalej ciągnął. Po prostu mi się nie chce.Za dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Za dużo roboty. Na pewno więcej jak przy tanku,ale szkoda bo ciekawy byłem jak zrobisz ruinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dom Miniartu a droga to chyba twoja robota? Jedziesz z tą ruiną - robi wrażenie teraz a po malowaniu będzie kładła na ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 To cały komplet Miniartu Grzesiek. http://miniart-models.com/HQ_IMAGES/BOX/1_35_d/36026.jpg Mam strasznego lenia ostatnio.Nic mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Run111 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Nie wiem czy tylko mnie, ale link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Fakt roboty od groma i jeszcze więcej. Zrób sobie tanka do galerii, a podstawkę zacznj dłubć jako przerywnik z modelami. Chyba że masz chęć (a piszesz że nie masz) to jedziesz. Chętnie popatrzę. Jak oceniasz plastik z MIniartu? Sam mam coś do Pz.kpfw.IV o jak za tę kasę to trochę przegieli. Bardzo cienki ten plastik j bardziej przypomina wytłoczkę do jaj. Ale nie chciałoby mi sie tego dłubać w gipsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Bardzo cienki ten plastik j bardziej przypomina wytłoczkę do jaj. a to nie jest vacuforma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Run111 link działa.Nie mam pojęcia dlaczego Tobie nie. To wacu Krzysiek.Cena faktycznie trochę za wysoka. Tworzywo to jakaś mieszanka chyba.A spasowanie tego wszystkiego do kupy to ciężka robota. No i tona szpachli oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Świetna baza dioramy pod dalsze zmagania, szykuje się kolejny piękny potwór. U mnie przód Stuga na monitorze jest ok, kolory pigmentów nie są różowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi