Messer Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, Udało mi się skończyć model w rekordowym dla mnie czasie. Powiem tak - nigdy więcej takiego tempa. Model zwaloryzowany ( ale przy waszych warsztatach to raczej trzeba było by to nazwać - delikatnie przerobiony). Warsztat: Wszystko widać na fotkach - niestety Pozdrawiam Messer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Jak na szybki model bardzo fajny,ale trochę ubogi górny wirnik,i te szybki trochę nie ciekawe no,ale wiem szybkie tempo to rozumiem.Jednak mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Witam Gratuluję ukończenia. Sporo udało Ci się wycisnąć z tego zestawu kolego Messer. Wyszedł całkiem niezły model choć niestety na ostateczny efekt dość mocno rzutuje wspomniane już wyżej mocno niedoskonałe oszklenie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Szkoda trochę takiego tempa, bo model ma naprawdę duży potencjał i pomimo pośpiechu to widać. Jestem pewien, że gdybyś mógł przeznaczyć odpowiednią ilość czasu na pracę nad nim to było by o wiele lepiej. Nie zrozum mnie źle, jak na tygodniowy model Sokoła z przeróbkami to czapki z głów, ale mi osobiście, jako widzowi, brakuje przysłowiowej wisieński na szczycie tortu. Tak czy inaczej duże brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Bravo ,tempo imponujące i efekt adekwatny do czasu wykonania tego bardzo trudnego modelu . Gratuluje ukończenia w terminie i osiągniętego efektu wizualnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Mi się podoba. Fakt że szybki są dość słabe ale czasu na kombinowanie ci zabrakło niemniej jest to bardzo fajny i ładny model. choć widać na nim pośpiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 GRATULACJE! Mam go i za każdym razem jak otwieram pudełko to zaraz zamykam Jakoś odwagi nie mam, ale kiedyś go zrobię, bo Twój warsztat pokazał kilka rozwiązań które można wykorzystać Krytyką się zbytnio nie przejmuj, ale dobrych rad warto czasami posłuchać. W takim tempie jest naprawdę Widać że model siada na dupcię, stąd ciągle ta flaszka pod ogonem i ten nieszczęsny wirnik ale i tak brawo za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Moja ocena jest krótka - masz talent ale za szybko budujesz model a to się bardzo mści, niestety efekt byłby dużo lepszy gdybyś poświęcił temu więcej czasu, ale jak pisałeś w swoim poście musiałeś ten model wykonać na inną okoliczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dziękuje za komentarze i krytykę. Tak jak pisałem - niestety model na czas. Ale pomęczę was jeszcze - dla "relaksu" zaczynam relację z budowy TS-11 Iskry Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Ale mam nadzieję w wątku konkursowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 marcin1323 wątek już założony Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Po uzgodnieniu z kolegą Messerem ustaliliśmy, że model nie będzie brał udziału w klasyfikacji końcowej z powodu niezgodności galerii z regulaminem konkursu. Powodzenia z TS-11! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Po uzgodnieniu z kolegą Messerem ustaliliśmy, że model nie będzie brał udziału w klasyfikacji końcowej z powodu niezgodności galerii z regulaminem konkursu. Powodzenia z TS-11! Podstawka imitująca płytę lotniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Po uzgodnieniu z kolegą Messerem ustaliliśmy, że model nie będzie brał udziału w klasyfikacji końcowej z powodu niezgodności galerii z regulaminem konkursu. Powodzenia z TS-11! Podstawka imitująca płytę lotniska? Ja stawiam na buteleczke pod ogonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Po uzgodnieniu z kolegą Messerem ustaliliśmy, że model nie będzie brał udziału w klasyfikacji końcowej z powodu niezgodności galerii z regulaminem konkursu. Powodzenia z TS-11! Podstawka imitująca płytę lotniska? Tak. Więcej w wątku warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 21 Lipca 2012 Share Napisano 21 Lipca 2012 Bardzo ładnie wyszedł/a :p Jedyne "ale" które bym dodał to malowanie czarnym matem przodu pod oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi